Плевен

Георги Веселинов Николаев

клубове

роден на: 21.09.1978

години: 43

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
18-06-2017 19:45 Спортен коплекс Замъка Грестокомерс - EFBET 3 - 1 Неделна Лига 2017 1
25-06-2017 21:15 Спортен коплекс Замъка Скуадра Адзура - Грестокомерс 7 - 1 Неделна Лига 2017 2
02-07-2017 19:45 Спортен коплекс Замъка Грестокомерс - Парцелона 0 - 9 Неделна Лига 2017 3
12-07-2017 19:45 Спортен коплекс Замъка Грестокомерс - Шерифа Тийм 2 - 2 Неделна Лига 2017 4
16-07-2017 21:15 Спортен коплекс Замъка Фантастико - Грестокомерс 0 - 1 Неделна Лига 2017 5
23-07-2017 19:00 Спортен коплекс Замъка Грестокомерс - Sunshine 8 - 2 Неделна Лига 2017 6
30-07-2017 19:45 Спортен коплекс Замъка Martello - Грестокомерс 8 - 5 Неделна Лига 2017 7
13-08-2017 19:00 Спортен коплекс Замъка EFBET - Грестокомерс 2 - 10 Неделна Лига 2017 8
20-08-2017 20:30 Спортен коплекс Замъка Грестокомерс - Скуадра Адзура 1 - 4 Неделна Лига 2017 9
27-08-2017 19:45 Спортен коплекс Замъка Парцелона - Грестокомерс 9 - 1 Неделна Лига 2017 10
03-09-2017 19:45 не е избран Шерифа Тийм - Грестокомерс 2 - 1 Неделна Лига 2017 11
13-09-2017 19:45 Спортен коплекс Замъка Грестокомерс - Фантастико 5 - 6 Неделна Лига 2017 12
22-09-2017 21:00 Спортен коплекс Замъка Sunshine - Грестокомерс 8 - 4 Неделна Лига 2017 13
24-09-2017 21:15 Спортен коплекс Замъка Грестокомерс - Martello 2 - 3 Неделна Лига 2017 14