Троян

Пламен Георгиев Костов

клубове

роден на: 18.09.1971

години: 50

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
08-11-2015 12:00 Спортинг арена РИКО СТИЛ - СПОРТИНГ 4 - 1 Градска Лига 4
08-11-2015 13:00 Спортинг арена РИКО СТИЛ - РОДОПА Троян 5 - 2 Градска Лига 1
15-11-2015 11:00 Спортинг арена КУРШУМИТЕ - РИКО СТИЛ 6 - 1 Градска Лига 5
22-11-2015 15:00 Спортинг арена РИКО СТИЛ - Young Stars 0 - 7 Градска Лига 6
29-11-2015 14:00 Спортинг арена АФК ГАРАНТ - РИКО СТИЛ 3 - 1 Градска Лига 7
20-03-2016 13:00 Спортинг арена АФК Калев - РИКО СТИЛ 2 - 2 Градска Лига 2
26-03-2016 16:00 Спортинг арена Young Stars - РИКО СТИЛ 2 - 2 Градска Лига 13
03-04-2016 12:00 Спортинг арена СПОРТИНГ - РИКО СТИЛ 5 - 3 Градска Лига 11
16-04-2016 18:00 Спортинг арена РИКО СТИЛ - АФК Калев 0 - 5 Градска Лига 9
24-04-2016 17:00 Спортинг арена РОДОПА Троян - РИКО СТИЛ 1 - 6 Градска Лига 8
07-05-2016 18:00 не е избран РИКО СТИЛ - АФК ГАРАНТ 2 - 3 Градска Лига 14
14-05-2016 18:00 не е избран РИКО СТИЛ - РОДОПА Троян 9 - 3 Градска Лига 15
29-05-2016 12:00 не е избран РИКО СТИЛ - СПОРТИНГ 0 - 4 Градска Лига 18
12-06-2016 18:00 Спортинг арена АФК Калев - РИКО СТИЛ 5 - 0 Градска Лига 16
18-06-2016 19:00 Спортинг арена РИКО СТИЛ - КУРШУМИТЕ 2 - 12 Градска Лига 12
26-06-2016 19:00 Спортинг арена РИКО СТИЛ - Young Stars 0 - 5 Градска Лига 20
01-07-2016 20:00 Спортинг арена КУРШУМИТЕ - РИКО СТИЛ 5 - 0 Градска Лига 19
03-07-2016 20:00 Спортинг арена АФК ГАРАНТ - РИКО СТИЛ 5 - 0 Градска Лига 21