Сливен

Hristo Gospodinov Stoyanov

клубове

роден на: 26.09.1988

години: 33

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
n/a не е избран friends - почива ВИСША ЛИГА 9
n/a не е избран friends - почива ВИСША ЛИГА 18
03-06-2015 18:30 не е избран Адмирал - friends 8 - 3 ВИСША ЛИГА 1
15-06-2015 19:30 не е избран Бодигард - friends 7 - 2 ВИСША ЛИГА 8
17-06-2015 19:30 не е избран friends - КАМИТЕ 1 - 7 ВИСША ЛИГА 4
23-06-2015 19:30 не е избран friends - Спортинг Сливен 0 - 5 ВИСША ЛИГА 7
07-07-2015 19:30 не е избран Блясък - friends 12 - 7 ВИСША ЛИГА 5
15-07-2015 20:00 не е избран friends - Атлетико 3 - 14 ВИСША ЛИГА 6
01-09-2015 18:30 не е избран FIRE - friends 10 - 2 ВИСША ЛИГА 2
24-09-2015 20:15 не е избран friends - Адмирал 0 - 5 ВИСША ЛИГА 10
10-10-2015 00:00 не е избран Easycredit - friends 5 - 0 ВИСША ЛИГА 3
10-10-2015 00:00 не е избран friends - FIRE 0 - 5 ВИСША ЛИГА 11
10-10-2015 00:00 не е избран friends - Easycredit 0 - 5 ВИСША ЛИГА 12
10-10-2015 00:00 не е избран КАМИТЕ - friends 5 - 0 ВИСША ЛИГА 13
10-10-2015 00:00 не е избран friends - Блясък 0 - 5 ВИСША ЛИГА 14
10-10-2015 00:00 не е избран Атлетико - friends 5 - 0 ВИСША ЛИГА 15
10-10-2015 00:00 не е избран Спортинг Сливен - friends 5 - 0 ВИСША ЛИГА 16
10-10-2015 00:00 не е избран friends - Бодигард 0 - 5 ВИСША ЛИГА 17