София

ЙОРДАН йорданов СТОИЛОВ

клубове

роден на: 18.09.1980

години: 41

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
29-08-2014 21:45 ACCEDIA STADIUM Colo Colo - Валяците 3 - 1 PREMIER LEAGUE 1
09-09-2014 22:30 не е избран Colo Colo - Plomari Антилопите 2 - 6 PREMIER LEAGUE 2
13-09-2014 21:00 ACCEDIA STADIUM Бат' Динко и Приятели - Colo Colo 4 - 2 PREMIER LEAGUE 3
27-09-2014 18:00 не е избран Colo Colo - МФК "Булгари" 1 - 8 PREMIER LEAGUE 4
06-10-2014 22:30 не е избран FreshMarket - Colo Colo 5 - 0 PREMIER LEAGUE 5
11-10-2014 20:00 не е избран Colo Colo - FC SAN MARCO 4 - 3 PREMIER LEAGUE 6
18-10-2014 16:00 не е избран Besnite - Colo Colo 0 - 5 PREMIER LEAGUE 7
24-10-2014 21:45 не е избран Colo Colo - Аякс-Зебра 1 - 3 PREMIER LEAGUE 8
01-11-2014 18:00 не е избран Тяло пречиш ми - Colo Colo 5 - 2 PREMIER LEAGUE 9
08-11-2014 22:00 не е избран Colo Colo - Сантяго Бернабеу 0 - 5 PREMIER LEAGUE 10
15-11-2014 21:00 не е избран ГОЛ - Colo Colo 5 - 0 PREMIER LEAGUE 11
22-11-2014 20:00 не е избран Colo Colo - МАРАДОНА 0 - 5 PREMIER LEAGUE 12
29-11-2014 17:00 не е избран PMP Build Invest - Colo Colo 5 - 0 PREMIER LEAGUE 13
06-12-2014 17:00 не е избран Colo Colo - Актив комерс 0 - 5 PREMIER LEAGUE 14
13-12-2014 16:00 не е избран Barca - Colo Colo 5 - 0 PREMIER LEAGUE 15
14-02-2015 00:00 не е избран Colo Colo - УЛТРА 0 - 5 PREMIER LEAGUE 16
21-02-2015 00:00 не е избран Спортинг - Colo Colo 5 - 0 PREMIER LEAGUE 17