Елин Пелин

Георги Методиев Методиев

клубове

роден на: 13.06.1995

години: 26

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
28-03-2019 20:00 не е избран Атлетико - Ел Пасо 1 - 2 Купа на Елинпелинските шампиони КЕШ 1
04-04-2019 19:00 не е избран Ел Пасо - ФК ЕЛ-СИТИ 2011 10 - 3 Купа на Елинпелинските шампиони КЕШ 2
11-04-2019 19:00 не е избран ФК Керамик - Ел Пасо 0 - 5 Купа на Елинпелинските шампиони КЕШ 3
18-04-2019 19:00 не е избран FORZA MILAN - Ел Пасо 1 - 8 Купа на Елинпелинските шампиони КЕШ 4
25-04-2019 19:00 не е избран Ел Пасо - Малинките 6 - 4 Купа на Елинпелинските шампиони КЕШ 5
01-05-2019 19:00 не е избран Стабилните - Ел Пасо 0 - 5 Купа на Елинпелинските шампиони КЕШ 10
02-05-2019 19:00 не е избран ФК Мургаш - Ел Пасо 3 - 6 Купа на Елинпелинските шампиони КЕШ 6
09-05-2019 19:00 не е избран Ел Пасо - El Stars 3 - 12 Купа на Елинпелинските шампиони КЕШ 7
16-05-2019 20:00 Арена "Елин Пелин" - терен 1 ФК Елин Пелин - Ел Пасо 7 - 2 Купа на Елинпелинските шампиони КЕШ 8
23-05-2019 21:00 Арена "Елин Пелин" - терен 2 Ел Пасо - ФК Илюминати 6 - 3 Купа на Елинпелинските шампиони КЕШ 9
30-05-2019 20:00 Арена "Елин Пелин" - терен 1 Ел Пасо - Приятели 5 - 6 Купа на Елинпелинските шампиони КЕШ 11