-

Станислав Стефанов Радев

клубове

роден на: 21.09.1987

години: 34

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
17-05-2017 10:00 СОК Камчия 2 ТД Бургас - ТД Варна 0 - 0 НАП 2017 1
17-05-2017 13:30 СОК Камчия 1 ТД Бургас - ТД Велико Търново 0 - 0 НАП 2017 2
17-05-2017 15:00 СОК Камчия 2 Централно управление на НАП - ТД Бургас 4 - 0 НАП 2017 4
18-05-2017 09:45 СОК Камчия 1 ТД София - ТД Бургас 1 - 0 НАП 2017 4
18-05-2017 13:30 СОК Камчия 1 ТД Пловдив - ТД Бургас 2 - 0 НАП 2017 5
18-05-2017 15:00 СОК Камчия 1 ТД Бургас - ТД ГДО 0 - 3 НАП 2017 6
16-05-2018 17:15 СОК Камчия 1 ТД Бургас - Министерство на финансите 0 - 1 НАП 2018 ГРУПА Б 1
17-05-2018 09:45 СОК Камчия 2 ТД ГДО - ТД Бургас 2 - 1 НАП 2018 ГРУПА Б 2
17-05-2018 16:15 СОК Камчия 2 ТД Бургас - Митници 1 - 2 НАП 2018 ГРУПА Б 4
17-05-2018 17:45 СОК Камчия 2 ТД Пловдив - ТД Бургас 5 - 2 НАП 2018 ГРУПА Б 5
11-10-2018 19:30 Арена "Сините камъни" FIRE - ЧЕРВЕНИ ВОЙВОДИ 3 - 3 ВИСША ЛИГА 1
18-10-2018 20:30 Арена "Сините камъни" ЧЕРВЕНИ ВОЙВОДИ - ФК Адмирал 3 - 2 ВИСША ЛИГА 2
02-12-2018 13:00 Зала "Декотекс" Бока Хуниорс - ЧЕРВЕНИ ВОЙВОДИ 7 - 6 ВИСША ЛИГА 3
09-12-2018 12:00 Зала "Декотекс" ЧЕРВЕНИ ВОЙВОДИ - Еко Асорти - Мечкарево 5 - 0 ВИСША ЛИГА 4
06-01-2019 15:00 Зала "Декотекс" ЧЕРВЕНИ ВОЙВОДИ - Атлетико 9 - 9 ВИСША ЛИГА 9
15-05-2019 15:30 не е избран АДФИ - ТД Бургас 1 - 1 НАП - ГРУПА А 1
15-05-2019 18:30 не е избран ТД Велико Търново - ТД Бургас 1 - 0 НАП - ГРУПА А 2
16-05-2019 09:00 не е избран ТД София - ТД Бургас 1 - 1 НАП - ГРУПА А 3
16-05-2019 11:20 не е избран ТД Бургас - ТД Пловдив 0 - 1 НАП БАРАЖИ