-

Живко Стоянов Джисов

клубове

роден на: 26.09.1979

години: 42

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
16-05-2018 17:15 СОК Камчия 2 Митници - ТД Пловдив 0 - 1 НАП 2018 ГРУПА Б 1
17-05-2018 09:45 СОК Камчия 1 Министерство на финансите - Митници 2 - 0 НАП 2018 ГРУПА Б 2
17-05-2018 11:15 СОК Камчия 1 Митници - ТД ГДО 1 - 3 НАП 2018 ГРУПА Б 3
17-05-2018 16:15 СОК Камчия 2 ТД Бургас - Митници 1 - 2 НАП 2018 ГРУПА Б 4