Враца

Христо Тониев Георгиев

клубове

роден на: 23.09.1994

години: 27

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
25-05-2018 20:00 ИЗКУСТВЕН ТЕРЕН 1 "ХРИСТО БОТЕВ АФК Звезда - PFC "Young Boys" 4 - 4* ФУТБОЛ 8 1
29-05-2018 20:00 ИЗКУСТВЕН ТЕРЕН 1 "ХРИСТО БОТЕВ ФК МИНЬОР ЗГОРИГРАД - PFC "Young Boys" 2 - 2* ФУТБОЛ 8 4
15-06-2018 18:00 ИЗКУСТВЕН ТЕРЕН 1 "ХРИСТО БОТЕВ ФК "ПАРТИЗАН" - PFC "Young Boys" 3 - 4 ФУТБОЛ 8 3
28-06-2018 19:50 ИЗКУСТВЕН ТЕРЕН 1 "ХРИСТО БОТЕВ PFC "Young Boys" - Околчица /Враца/ 3 - 9 ФУТБОЛ 8 2
29-06-2018 20:00 ИЗКУСТВЕН ТЕРЕН 1 "ХРИСТО БОТЕВ PFC "Young Boys" - "Атлетик" Враца 1 - 4 ФУТБОЛ 8 5