Плевен

Емилиан Стефанов Костадинов

клубове

роден на: 14.06.1996

години: 25

Начален часТеренМачРезултатТурнирКръг
18-06-2017 19:00 Спортен коплекс Замъка Скуадра Адзура - Парцелона 4 - 5 Неделна Лига 2017 1
25-06-2017 19:45 Спортен коплекс Замъка Парцелона - Sunshine 5 - 6 Неделна Лига 2017 2
02-07-2017 19:45 Спортен коплекс Замъка Грестокомерс - Парцелона 0 - 9 Неделна Лига 2017 3
12-07-2017 21:15 Спортен коплекс Замъка Парцелона - Martello 1 - 6 Неделна Лига 2017 4
16-07-2017 20:30 Спортен коплекс Замъка Шерифа Тийм - Парцелона 3 - 2 Неделна Лига 2017 5
23-07-2017 21:15 Спортен коплекс Замъка Парцелона - EFBET 0 - 3 Неделна Лига 2017 6
30-07-2017 19:00 Спортен коплекс Замъка Фантастико - Парцелона 2 - 3 Неделна Лига 2017 7
13-08-2017 19:45 Спортен коплекс Замъка Парцелона - Скуадра Адзура 4 - 4 Неделна Лига 2017 8
20-08-2017 19:00 Спортен коплекс Замъка Sunshine - Парцелона 3 - 5 Неделна Лига 2017 9
27-08-2017 19:45 Спортен коплекс Замъка Парцелона - Грестокомерс 9 - 1 Неделна Лига 2017 10
10-09-2017 19:45 Спортен коплекс Замъка Парцелона - Шерифа Тийм 1 - 5 Неделна Лига 2017 12
13-09-2017 20:30 не е избран Martello - Парцелона 5 - 4 Неделна Лига 2017 11
17-09-2017 19:45 не е избран EFBET - Парцелона 0 - 8 Неделна Лига 2017 13
24-09-2017 19:00 Спортен коплекс Замъка Парцелона - Фантастико 0 - 3 Неделна Лига 2017 14