новини от региона

Левски Паталеница вдигна купата, Шампионската лига на БАМФ официално завърши

Отборът на Левски Паталеница официално вдигна купата за отбор номер едно в Шампионската лига на БАМФ през този сезон.

Домакин бе страхотният комплекс СОК Камчия, където изкарахме незабравими мигове.

Момчетата на един от силните хора в Левски София, Илия Козарев, направиха това, което колегите им от "Герена" не успяха. Те извоюваха със страхотна игра, дисциплина и желание място на Европейското първенство в Хърватия през септември, където ще представят страната ни. 

Така че България все пак ще има европредставител след катастрофалните изяви на отборите ни в клубните евротурнири. А Стоил Фърцов и компания наистина го заслужиха с отлична игра в първите два мача, след които предварително си осигуриха титлата с успехи с по 5:1 над софийския Тяло пречиш ми и пловдивския КЦМ-ООП. 

В последния мач Greatwall Ловеч спря шампионите, но само за престиж, а преди това им направи и шпалир, когато влизаха на терена. В крайното класиране Паталеница и пловдивчани завършиха с по 6 точки, но директният мач реши всичко още след втория кръг двубои. 

На трето място остана Greatwall oт Ловеч, много симпатичен отбор, събрал 4 точки. Последен пък се нареди Тяло пречиш ми от София с 1 точка. 

Паталеница остана на 2 гола от титлата през миналата година, но сега я взе убедително, отвори шампанското, вдигна купата и позира за много снимки. 

Рефери бяха Стойно Чачов и Янчо Янчев, които направиха много добри двубои.

За всички участници също бяха предвидени трофеи и медали, а сега остава да видим само как ще се представят момчетата ни на Европейското първенство!

СНИМКИ: Последни мачове и награжд 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици