новини от региона

Левски Паталеница откри с ударен разгром FINAL FOUR на Шампионската лига

Отборът на Левски Паталеница откри с разгромна победа с 5:1 мачовете на FINAL FOUR на Шампионската лига на страхотния комплекс край устието на р. Камчия.

Стоил Фърцов и компания тотално обезличиха КЦМ-ООП Пловдив в първата от общо 6 срещи на турнира и взеха комфортна преднина преди втория и финален ден. 

Преди двубоя беше дадена и официална пресконференция, на която представители на всички отбори дадоха своите очаквания за турнира, надежди и разбира се, прогнози. 

Паталеница е единственият отбор, който за втора поредна година е на Финална четворка и Фърцов обяви, че в отбора има няколко нови момчета, които са вдигнали нивото от миналата година. 

Пред погледа на благодетеля си Илия Козарев тимът от Пазарджик доминираше в точността и хеттрик на Спас Милушев бе в основата на успеха.

Заприн Голачки вкара още един гол, преди Емил Аргиров да върне едно попадение. За КЦМ играха звезди като Марчо Дафчев и Даниел Божков, но вместо това нов гол за 5:1 вкара капитанът Стоил Фърцов, сложил точка на спора. 

СНИМКИ: Снимките от първия ден на 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици