новини от региона

Тяло пречиш ми: В София са най-силните отбори, имаме сили за титлата

Главният организатор в състава на Тяло пречиш ми Юлиан Христов изказа мислите си преди старта на турнира Финална четворка на Шампионската лига на БАМФ.

„Няма контузии. Чувстваме се готови, винаги сме гледали да бъдем едни от лидерите. Нещата се развиха благоприятно за нас, показахме и нужната класа”, заяви той.  

„Стремим се да станем шампиони, имаме нужната сила и качества. Имаме добър сплав като колектив. Доколкото успяхме да разберем за противниците, с някои играхме в Албена, други гледахме на видео. Запознати сме с отбора на Левски Паталеница”, продължи Христов.

Той коментира и факта, че Тялото са първият отбор от София на Финална четворка досега.

„Като цяло в София са най-силните отбори. Като единици на база футболисти, на база първенство, статут. Нямам логично обяснение защо не е имало досега отбор от София. В действителност има много качествени отбори, но тази Финална четворка, има и доза късмет”, смята Христов.

Ние сме един симпатичен отбор, имаме отношения с доста отбори. Запознати сме с това какво носи първото място, всеки иска да представлява България на Европейско първенство. Първо имаме една по-важна крачка на турнира в Камчия. Ние сме доста сплотен отбор, и си гоним целите не само в спорта, но и в живота. Даваме всичко от себе си. Пожелавам успех и на другите противници и дай боже ние да станем шампиони. София е столицата на България и дано сме с Купата”, заяви в заключение той. 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици