новини от региона

4 отбора ще излъчат шампиона на България по мини футбол

Предстои да се изиграе турнирът Финална четворка на Шампионската лига, организирана от Българска асоциация мини футбол.

Предстои да се изиграе турнирът Финална четворка на Шампионската лига, организирана от Българска асоциация мини футбол.

А най-важното е, че победителят от него ще представя България на Европейското първенство по мини футбол в Хърватия през септември.

За домакин на надпреварата е избран най-добрият спортен комплекс в България - Камчия, който е дом за подготовка на доста национални отбори в различни спортове. Условията за спорт, който предлага черноморския комплекс, съчетани с комфортната обстановка, дават възможност на финалистите да изживеят уникални мигове, достойни за шампиони.

FINAL FOUR в ШАМПИОНСКА ЛИГА 2015 ще се проведе от 24 до 26 юли 2015г. В надпреварата ще вземат 4-те най-добри отбора в България за годината, които се успели да минат през пресявките на 4-те елиминационни кръга.

А това са именно Тяло пречиш ми (София) КЦМ-ООП (Пловдив), Great Wall (Ловеч) и Левски Паталеница (Пазарджик).

Да започнем с Левски Паталеница, които са единственият отбор, който защитава мястото си на турнира след участието през миналата година.Тогава Стоил Фърцов и компания бяха на косъм от спечелването на надпреварата, но в крайна сметка ВИП Дент от Пловдив ги изпревари и стана шампион за втора поредна година.

Отново пловдивски отбор имаме в четворката в лицето на КЦМ-ООП, който пък ще търси трета поредна титла за отбор от града под тепетата след двете на гореспоменатия ВИП Дент.

Изключително младият състав на Great Wall пък изумява с изявите си в атака през тази година и още в първото си участие в Шампионската лига стигна финална четворка.

Тяло пречиш ми също твори история като първия софийски отбор на финалния турнир, след като даде всичко от себе си и с много отборен дух порази всичко по пътя си.

Остава да видим и кой ще е първенец.

Шампионът на България ще представлява страната ни на ЕВРОПЕЙСКОТО МИНИ ФУТБОЛНО ПЪРВЕНСТВО в Хърватска, от 21 до 27 септември.

Нашата страна е в една група с еврошампиона Румъния, Шотландия и Сърбия. Напред продължават първите два отбора.  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици