новини от региона

Валери Божинов награди шампионите на БАМФ Детска лига (СНИМКИ)

Българският национал Валери Божинов бе голямата звезда на закриването на сезона на Детската лига на Българска асоциация мини футбол.

Днес се изиграха последните мачове от сезона, кипеше много настроение и вълнение на терена и покрай него. Базата бе пълна с родители, деца и треньори. 

Сред гостите бяха бившият капитан на Локомотив София Кристиян Добрев, бившият треньор на "железничарите" Тони Велков, както и самият Божинов. 

Валери не отказа снимка на десетките почитатели и поздрави стари познати, които срещна на BAUHAUS Arena.

За настроението на всички се грижеше професионален диджей, а преди последния мач за сезона между ДАФ и Барса, беше пусната и празнична заря за радост на децата. 

Интересното е, че в тази лига въпреки резултатите, няма класиране и всички отбори са победители. Именно по тази причина Божинов, Велков и спонсорите на надпреваратата Елван и Ала Груп наградиха с шампионски медали всички деца. 

Все пак няма как да не отличим състава на ДАФ с треньори Кемал Рашидов и Петър Карачоров, които записаха 35 поредни победи с отбора и в лигата имат само победи. 

По тази причина организаторите от БАМФ ангажираха отворен автобус за децата и родителите на ДАФ, с който те по примера на големите батковци показаха купата из цяла София, пеейки и празнувайки бурно успеха си. 

В лигата през този сезон участваха отборите на Славия А, Славия Б, Национал А, Национал Б, Олимпия, Искър, ДАФ, Дит, Лъвчетата, Левски, Победа, Барса, Локомотив София, Спортист Нови Хан и Витоша 2013. 

СНИМКИ: Награждаване в Детска лига  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици