новини от региона

Решение на Дисциплинарната комисия на БАМФ

Дисциплинарната комисия на БАМФ се събра на редовно заседание, за разглеждане на жалби и дисциплинарни нарушения в републиканските турнири ШАМПИОНСКА ЛИГА и ЛИГА БЪЛГАРИЯ и АНЛ София, като реши:

1. Присъжда служебна победа 0:5 в полза на Villa Mark (София), в двубоят им с Ремиза (Стара Загора), изигран на 06/06/2015г в град Стара Загора, прекратен в 40 мин. при резултат 3:0,  по вина на Ремиза.

2. Наказва Евгени Михов (Ремиза [Стара Загора]) с изключване от състава на БАМФ, без право на повторно записване.

3. Изважда състава на Ремиза (Стара Загора) от участие във всички републикански турнири под егидата на БАМФ за сезон 2015/2016г.

4.Анулира крайният резултат от срещата от ШАМПИОНСКА ЛИГА 3 кръг, мач реванш Ел Класико (Благоевград) - МФК Лазур - Свети Влас (Несебър), изиграна на 06/06/2015г от 11:00ч, поради допуснато формално нарушение на правилата, повлиало на крайния резултат на срещата и назначава преиграването и. ДК предоставя правото на Ел Класико да заяви дата и час за провеждане на приграването на мача, което ще се проведе на Спортен комплекс Езерец. Срещата следва да се преиграе до 14.06.2015г включително. Отборът домакин следва да заяви новата дата и час пред ръководството на БАМФ, не по-късно от 12:00ч на 10 юни 2015г, като двубоят може да започне поне 24 часа след обявяването от страна на Ел Класико.

5. Уважава жалбата на Живели, срещу отборът на Телеграф, в срещата по между им, поради участие на нередовен, некартотекиран състезател - Асен Савов. ДК присъжда служебна победа 5:0 за отбора на Живели.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици