новини от региона

Симеон Лазаров: Искаме шампиона Румъния и старите си познайници Англия и Испания в групата

Група на смъртта си пожела капитана на националния ни отбор

Минути преди жребият за европейското първенство, се свързахме с капитана на VIP Detn, Симеон Лазаров, който ще изведе с капитанската лена и националния отбор на България по мини футбол на предстоящия форум. Ето какво сподели той като очаквания за предстоящия жребий:

Симо: Съперниците са без значение, ако отборът на България покаже добра игра и радва феновете на стадиона. Все пак си пожелавам шампиона Румъния в нашата група, както и старите ни познайници от 2013 Испания и Англия, с които направихме доста добри мачове в Гърция.

БАМФ: Какви са целите пред отбора, до къде ще стигнете?

Симо: Ами поне до полуфинал, но защо не и шампиони? Разбира се форумът е сериозен, уверихме се сами миналата година, където сегашния домакин ни спря да продължим напред, така че сме си поставили минимална цел - класиране в квотите за световното по мини футбол, което означава, че трябва да сме в челото на класирането на шампионата.

Зададохме същите въпроси към един от шефовете в Българска Асоциация Мини Футбол - Пламен Божидаров, да даде и той своите прогнози. Ето какво сподели той за нас:

Пламен: Очаквам България да се представи на едно много високо ниво. След инфарктните финали на Шампионска Лига 2014, където нивото спрямо миналата година бе вдигнато сериозно, очаквам това да се отрази и на националния отбор. Така след няколко излизания от групите и последващо отпадане, ще очаквам тоя път отборът ни да спечели и мач на елиминации.

БАМФ: В каква група виждате България?

Пламен: В компанията на Германия, Израел и Шотландия.

БАМФ: А каква е прогнозата ви за шампионата?

Пламен: България шампион! Никакви други опции не очаквам :)

Дали една от двете прогнози ще се окаже вярна, ще разберем до минути.

Гледайте жребият на живо тук!

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици