новини от региона

Ивайло Петев изтегли жребия за ЛИГА БЪЛГАРИЯ (СНИМКИ)

Селекционерът на националния ни отбор по футбол Ивайло Петев бе големият гост на официалния жребий за трети кръг на Лига България, организирана от БАМФ.

На бляскава церемония на картинг пистата в RING Mall Петев определи 16-те двойки за турнира. Компания му правеха босът на БАМФ Лъчезар Паланков и водещият, познатият ни от Gong.bg журналист Веско Вълчев. 

Г-н Петев получи специален плакет за приноса си към към мини футбола у нас - той му бе връчен от г-н Паланков с огромни благодарности. 

В поздравителното си слово националният селекционер пожела късмет на всички участници и ги помоли да не му се сърдят, ако им изтегли тежък жребий. 

32 отбора достигнаха до тази фаза, след като спечелиха мачовете си от 2 кръг. Отборите отново бяха разделени на две - поставени и непоставени, подредени по коефициенти. Всичко се решава в един мач на неутрален терен. 

Мачовете ще се изиграят на 16 и 17 май, като отново се играе на неутрален терен, в директна елиминация в един мач. Победителите ще играят в 4 кръг, като заедно с 16 отобра отпаднали от ШАМПИОНСКА ЛИГА, ще участват в жребият, който ще се проведе на 20 май. Мачовете от този кръг е планирано да се изиграят на 30/31 май. Пети кръг по план ще бъде на 13/14 юни, като жребият ще се изтегли на 3 юни. Последното стъпало преди FINAL FOUR ще се изиграе на 27/28 юни, като двоийките ще бъдат разпределени на 17 юни.  

Ивайло Петев изтегли жребия за ЛИГА БЪЛГАРИЯ (СНИМКИ) 
резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици