новини от региона

Георги Зайчев: Това е най-добрия ни старт на сезон, готови сме за ЛИГА БЪЛГАРИЯ

ХЪШОВЕ поведоха класирането в LA LIGA, след като в първата среща от 3 кръг победиха драматично АФК Марица с 3:2, с гол в последната минута. Така "зелените" натрупаха 7 точки и вече мислят за предстоящия дебют в ЛИГА БЪЛГАРИЯ. Един от най-старите отбори в Градска Футболна Лига успя да спечели квота в републиканския турнир, след като достигна до финал в КУПА АРЕНА 2014. Ето какво е настроението в отбора преди големия двубой, предадено ни от капитана на тима Георги Зайчев:


В същото време, в понеделник вечер се изиграха два двубоя от ВИСША ЛИГА. Шампиона VIP Dent постигна трета победа, побеждавайки ФК искър с 5:6, като и тя, подобно на предните две победи, дойте доста трудно. Все пак "черно-белите" са на върха, където приключиха и в края на 2014г. Все пак новото попълнение Ангел Рахов записа хеттрик и даде заявка за седмичен победител в "ТОП РЕАЛИЗАТОР НА AMORE". В последния двубой за деня, Космос победи Криско с 6:3, с което новакът в групата заема временно втората позиция в класирането.

И накрая на вашето внимание показваме няколко не излъчени интервюта, които поради технически проблем се забавиха, за което се извиняваме на собствениците:
резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици