новини от региона

Финалните четворки на Шампионска лига и Лига България ще се проведат в Пловдив

Най-силните 8 отбора по мини футбол в България ще мерят сили под тепетата

Финалните четворки на двата най-престижни турнира по мини футбол ще се изиграят в Пловдив в периода 06-07 юли 2019. Заключителната фаза на републиканските турнири ще се проведе с любезното съдействие на Община Пловдив, под патронажа на кмета на града инж. Иван Тотев и заместник-кмета отговарящ за "Спорт, младежки дейности и социална политика" г-н Георги Титюков. На 18 юни се проведе работна среща между легендата на пловдивския футбол и директор на "Спорт и младежки дейности" г-н Петър Зехтински и изпълниелния директор на БАМФ и президент на EMF Борислав Александров, на която бяха обсъдени всички организационни детайли и финансовата подкрепа на Общината за мероприятието. От страна на БАМФ домакин на мероприятието ще бъде г-н Христо Христов председател на БАМФ Градска футболна лига. 

Турнирът ще се проведе на спортен комплекс "Младежки център" и ще бъде част от Пловдив Европейска столица на културата 2019.

Церемонията по откриване ще започне на 06 юли от 17:00, след което стартират полуфиналните мачове от Лига България, както следва:

17:30 Холандците (Самоков) - Ремиза (Стара Загора) 

18:45 FC Words (Несебър) - Milky Group Bio (София) 

Веднага след това започват и сблъсъците от Шампионска лига:

20:00 Околчица (Враца) - Лев Инс (София) 

21:15 КЦМ 2000 ГРУП - Uefalona (Хасково)

Финалите в двата турнира ще се изиграят на 07 юли неделя:

Лига България от 10:45 

Шампионска лига 12:00 

В 13:00 ще бъде тържествената церемония по награждаване. 

Миналогодишните шампиони от КЦМ 2000 ГРУП ще имат възможността да защитават трофея на своя територия. Победителят в тазгодишното издание печели като награда квота за Шампионската лига на EMF в Римини 05-08 септември, където ще премери сили с всички шампиони от Стария континент.

Очаквайте още подробности за най-значимото мини футболно събитие през годината.

#WeAreBAMF  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици