новини от региона

EMF EuroCup в Линяно Сабиадоро, Италия, 12-15 септември 2019

Запиши се сега

Европейската Минифутбола Федерация (EMF) и БАМФ представят новият турнир за любителите на мини футбола на Стария континент. Перлата на Адриатика Линяно Сабиадоро ще приеме 48 или 64 отбора от Европа. Турнирът е със свободно записване, квота за него ще получи победителят в Лига България. 

Входна такса в турнира няма, единственото задължително условие е да се ползва настаняването предоставено от EMF. Броят нощувки е 4 (четири) от 11 до 15 септември 2019. Прилагаме цените в зависимост от броя хранения и типа стая. Това са пакетни цени за целия турнир (четирите нощувки). Близките летища са Вениция, Любляна, Триест, Тревизо, има възможност да се пътува и с автомобил.

Станете част от поредното мини футоблно приключение с марката БАМФ и EMF и се насладете на перфектните условия в един от най-реномираните европейски курорти.

Това ще е третият клиубен турнир на EMF за 2019-та след провелия се в Анталия EMF Euro Business Cup 22-26 май, а седмица по-рано 4-8 септември ще се състои EMF Champions League само за националните шампиони.

Наградата за шампиона е 4000 EUR.

При интерес и въпроси:

тел: 0887600697

мейл: bamfbg.eu@gmail.com

Борислав Александров 

Президент на EMF  


резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици