новини от региона

Стартира набирателна кампания "Лъвове в Австралия"

Помогни на българският национален отбор по мини футбол да вземе участие в Световното първенство

Уважаеми приятели на мини футбола,

На 07 юни 2019 г. в Пърт, Австралия ще се изтегли жребият за Световното първенство по мини футбол. 32 отбора са разпределени в 8 групи по 4 отбора и ще влезнат в битка за определяне на новия Световен шампион по мини футбол от 01 до 11 октомври. Тези държави, които са записани в жребия са внесли депозит в WMF . Финалният критерий за участие в първенството се оказа финансовия, тъй като сумата необходима за участие е доста голяма за мини футболните стандарти в повечето страни. Отборите внесли депозит имат срокове за пълно плащане и ако някой/и от тях не ги спази, тези отбори могат да бъдат заменени от такива, които са готови да направят пълно плащане. 

При това положение, има възможност да се отвори място за България на първенството. За тази цел ние от БАМФ стартираме спонсорска, набирателна кампания "Лъвове в Австралия". Приблизително, разходите за такова участие на група от 20 човека излизат около 60 000 (шестдесет хиляди) лева, което включва самолетни билети и  настаняване. Отделно има разходи зз подготовка, медикаменти, пособия и други. Към момента Българска Асоциация Мини Футбол няма институционална финансова подкрепа и оперативните приходи са крайно недостатъчни да покрият такъв разход за националния отбор. Това ни накара да се обърнем към Вас - футболната общественост в България за подкрепа и да инициираме тази кампания. 

При неспазване на сроковете за пълно плащане, за да имаме възможност за участие, трябва да сме готови да заплатим цялата сума и да представим самолетни резервации. Поради тази причина единственият вариант е да сме готови със събраната сума.

Ние от Българска Асоциация Мини Футбол отпрявме апел към всички любители на този аматьорски спорт - физически и юридически лица, клубове, сдружения и други да се включите в кампанията и да успеем да изпратим "Лъвовете" на Световното първенство в Австралия.

Набирателната банкова сметка за кампанията е: 

IBAN: BG42DEMI92401000201334

BIC/SWIFT: DEMIBGSF

Търговска банка Д

Българска Асоциация Мини Футбол

Всеки спонсор, който се включи ще бъде отразен подобаващо и ще бъде рекламиран от БАМФ. Ако събраните средства не са достатъчни за участието на отбора, всички преводи ще бъдат върнати на техните наредители.

Надяваме се, че ще можем да изживеем еуфорията и гордостта от успеха постигнат от националният отбор по Футбол 5 в Кейптаун, Южна Африка през 2018. Нека да извикаме мощно заедно "Българи, юнаци" в Австралия.

П.П. Всеки, който има нужда от допълнителна информация за кампанията и предлаганите спонсоркси пакети, може да се свърже с нас.

#WeAreBAMF 


резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици