новини от региона

Три българкси отбора започват участието си в EMF Business Cup 2019

Първото издание на най-големият корпоративен турнир в Европа ще се проведе в Анталия, 22-26 май

Агрополихим АД, Община Стара Загора и ТЕЦ Марица Изток 2 пристигат днес на турска земя, за да стартират своето участие в първото издание на мини футболен турнир, предвиден изцяло за фирмени отбори. 24 отбора ще спорят за титлата корпоративен шампион на Европа.

Турският куророт Анталия е домакин на събитието в уютна, петзвездна атмосфера, страхотни терени и слънчево време. Жребият за реазпределение на групите е днес от 18:00 и ще се предава на живо във фейсбук страницата на EMF https://www.facebook.com/eurominifootball/ 

Там може да наблюдавате на живо мачовете от турнира и да подкрепите българските отбори. За първи път в историята на мини футбола ще се използва системата за видео повторение VAR.

Отборите са придружени и от своите ръководители, като прави впечатление присъствието на заместник-кмета на Стара Загора г-жа Красимира Чахова. Тя отговаря за спортния отдел в общината и има сериозен принос Стара Загора да е един от най-развитите центрове на БАМФ, представен от два отбра в мероприятието и традиционен домакин на националният турнир за ветерани на БАМФ.

Желаем успех на българските отбори!

#WeAreBAMF

 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици