новини от региона

Феноменален Ивайло Аргатов донесе победа на Pripek срещу Импулс

Новият трансфер на FC "Pripek" Ивайло Аргатов е неудържим. Ивайло се присъедини към състава през зимният трансферен прозорец и от тогава не спира да бележи за припекчани. В срещата срещу силният състав на "Импулс" той се разписа цели шест пъти за победата с 8:4, а това е дванадесето негово попадение в рамките само на четири срещи. С перфектният мач, който изигра Ивайло печели наградата "Футболист на седмицата". Останалите две попадения за припекчани вкара завърналият се от травма магьосник от "Pripek" Милен Башев. В изключително отвореният и интересен двубой имаше общо пет греди и много голови положения. Доста от тях, обаче бяха отразени от невероятният страж Светлозар Къркеланов. За белите от "Импулс" много деен беше новият приказен тандем Мехмед Раим и Юсеин Тасим. Борбеният Юсеин реализира едното попадение, а обичайният голмайстор на "Импулс" Мехмед Раим се разписа на два пъти. Четвъртото попадение бе автогол на асистиралия преди това за два от головете на "Pripek" Кристин Пашов. 
В равностоен двубой, в който имаше всичко - красиви голове, хубав футбол, спорни ситуации и емоции "Джебел 1928" победи "Global Net" с 5:2. Първо след невероятен пас на един от най-добрите бранители в лигата Джемил Салибрям, Айджан Ахмед показа, че не е забравил как се бележи. Малко след това топ стрелецът на "Global Net" Любомир Стефанов прехвърли технично вратаря и изравни, а скоро след това подаде хубав пас към Николай Тончев, който с неудобния си крак майсторски даде преднина на "Global Net". Бързо след попадението, реферът на двубоя Валентин Чаушев реши, че има игра с ръка в наказателното поле и Шабан Сали реализира за 2:2. Техничарят Шабан Сали отбеляза още едно попадение през втората, част, а сърцатият капитан на "Джебел 1928" Юксел Мехмед и Джемил Салибрям отбелязаха другите две попадения. При едно от тях имаше претенции дали то трябва да бъде зачетено, тъй като на терена се появи втора топка. 
В другата среща от кръга "One Minute" запази суха мрежа, побеждавайки с 5:0 сърцатият състав на "Докторите", които не можеха да разчитат на доста основни футболисти. Бившият юноша на "Арда" Касим Мехмед даде аванс на "One Minute" с две попадения през първата част. Един от основните футболисти на червените Осман Хамза направи резултата класически, а друго от новите попълнения Осман Шакир също записа името си сред голмайсторите. Голмайсторът на лигата Фахри Тасим също се разписа във вратата на "Докторите", а два от головите паса бяха на човекът със страхотен прочит на играта Ферджан Али, който също се присъедини на скоро в състава на "One Minute". Силен мач за "Докторите" изигра бранителят Павел Хаджиев, който на няколко пъти се оказа последна преграда пред опитите на футболистите на "One Minute" да се разпишат.  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици