новини от региона

БАМФ, Корпорация "Развитие" КДА и Спортната асоциация на МВР подписаха тристранно споразумение

Неговата цел е провеждане национален турнир по мини футол за служителите на МВР и благотворителна кампания

Днес в офиса на Корпорация "Развитие" КДА   се подписа тристранното споразумение за провеждането на Купа "Развитие" - национален турнир по мини футбол за служителите от системата на МВР. Засега 14 града са заявили участие в квалификационната фаза, в която ще се проведат турнири за служителите от областните дирекции на МВР. Победителите от всеки град се класират за националния финал на 03 и 04 юли, който ще е част от честванията на националния празник на служителите от системата на МВР 05 юли. Финалът ще се проведе в Националната футболна база на БФС в Бояна. Любезните спосори от Корпорация "Развитие"   ще осигурят купата за победителя и настаняването на отборите в София. Г-н Александър Алкександров главен мениджър на Корпорация "Развитие" за пореден път засвидетелства пред обществото, социалната отговорност на представялваната от него организация, като по време на турнирите ще се проведат рекламни кампании с благотворителна цел за набиране на средства за децата на загиналите и пострадалите при изпълнение на служебните задължения служители от системата на МВР. 

Договорът от страна на Спортната асоциация на МВР  подписа нейният главен секретар, футболната легенда Чавдар Атансова, за БАМФ зам.-председателят Петър Дилчев. Трите страни демонстрираха оптимизъм за включването на още няколко града в благородната иницитива.

Партньорстовото е с дългосрочни перспективи за развитие на масовия спорт и любителския футбол, като част от предпоставките за здравословен начин на живот в България. 

#WeAreBAMF

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици