новини от региона

Регламент за Isostar Winter Cup 2019

48 отбора- разпределени в 8 групи по 6 тима ще участват в надпреварата

Зимният приятелски турнир Isostar Winter Cup 2019 , ще се проведе на комплекс Царско Село в периода от 05.01.2019г. до 05.03.2019г., като се спазват следните правила и особености: 

Условия за участие:

1. Формат - 5+1.

2. Времетраене - 2х25 минути.

3. Шпагатите са забранени, тъч се изпълнява с крак, а аут - с ръка.

4. Играе се с топка размер 5 .

5. Хокейни смени, неограничен брой. Не е необходимо да са при спряна игра, но излизащият и влизащият играч трябва да се сменят в центъра на терена и да не оказват влиание на играта. 

6. Еднократна такса участие - 50лв.

7.такса на мач - 65лв. На отбор

8. В таксата на мача са включени: наем терен, съдия, лекар, делегат, статистик, отразяване в сайта на БАМФ www.bamf.bg

9. Всеки отбор попълва регистрационна форма с първоначалния си състав. По време на турнира всеки отбор може да записва нови играчи до края на груповата фаза. В двубоите от директните елиминации не се разрешава записването на нови състезатели.

10. Схемата на турнира представлява, първа фаза – групи, втора - елиминации. Играе се всеки срещу всеки по един мач в групата. За елиминационната втора фаза се класират първите 4 отбора от всяка група. Втората ваза се играе в директни елиминации в един мач, до определяне на отбора шампион на турнира. Елиминаците започват чрез теглене на жребий,като ще се спазва правилото първенците в групите да срещнат отбори заели четвърто място в крайното класиране,както и вторите да се срещнат срещу третите отбори.

11. За играч, който получи жълт картон, се наказва с 5 минутно наказание извън игра. Отборът може да вкара резервен състезател на негово място, като в игра трябва да влезне само играч, който не изтърпява наказание. Натрупването на жълтите картони за наказание е както следва:

- при три жълти картона - пропуска се 1 мач;

- при 5 жълти картона - пропуска се 2 мача;

- при над пети жълт картон, при получаване на нов картон - пропуска се по 1 мач.

12. За играч, който получи червен картон, отборът се наказва с 5 минути игра с човек по-малко. Продължителността на наказанието ще се следи от делегата на мача, а влизането на нов играч на терена ще се разрешава от съдията след изтичане на наказателното време. Изгоненият играч няма право да продължи участие в мача и пропуска минимум една среща на отбора, в зависимост от степента на провинението.

13. Задължително е всеки отбор да играе с тениски в еднакъв цвят и с номера на гърба им. Ако даден отбор не разполага с екипировка, за всеки мач ще получи потници с номера на тях от организаторите.

14. Отборите могат да картотекират нови състезатели само по време на груповата фаза на турнира, но общия брой не трябва да надвишава 25 играчи. Един играч има право да играе само за един обор по време на целия турнир. В случай, че се установи, че даден играч е играл за два отбора, то и двата тима се дисквалифицират и не продължават участието в надпреварата. Виновният състезател губи правото да участва в надпревари и турнири на БАМФ за срок от 3 месеца, след произнасяне на наказанието от ДК на БАМФ.

15. Класирането в груповата фаза се определя по следните критерии:

1) точков актив

2) прекият двубой между отборите (при равенство между два отбора се считат дузпите изпълнени след края на мача)

3) голова разлика

4) повече отбелязани голове

5) по-малко наказателни точки (за жълт картон - 2 наказателни точки, за червен 5)

6) жребий

16. Промени в програмата не са разрешени. В случай, че отбор не може да се яви на дадена среща, то те губят с 0:5, като са длъжни да предупредят организаторите  писмено (на bamf@abv.bg), поне 24 часа преди началния час. Ако това не се спази и отбор не се яви на дадена среща без предупреждение, следва да заплати глоба в размер на 65 лева в срок от 48 часа след началния час на двубоя. Отборът се дисквалифицира от турнира, ако не заплати глобата в срок. Тази глоба ще служи за компенсация на потърпевшия отбор.

17. График за провеждане на надпреварата:

Групова фаза:

1 кръг – 5 до 6 януари 2019

2 кръг – 12 до 13 януари 2019 

3 кръг – 19 до 20 януари 2019 

4 кръг – 26 до 27 януари 2019 

5 кръг – 2 до 3 февруари

Затваряне на трансферния прозорец: 08 февруари 2019

Елиминационна фаза:

1/16 финали: 09 и 10 февруари 2019

1/8 финали: 16 февруари 2019

1/4 финали: 17 февруари 2019

1/2 финали: 24 февруари 2019

Финал: 05 март 2019

18. Всеки отбор може да отложи до 1 мач до края на груповата фаза и няма право да отлага мачове от елиминационната фаза. Отложен мач следва да се изиграе до края на текущата седмица, като двата отбора имат правото да се разберат за свободен ден и час на игрището, но в рамките на текущата седмица. В случай, че отборите не се разберат, БАМФ назначава служебно преиграване на мача. Отложен мач не може да се отложи повторно и бива загубен служебно от отбора, който не спази това правило. Отлагането на мач се прави до 17:00ч в предния ден, преди назначения ден и час на мача, писмено на e-mail: bamf@abv.bg

19. За спорните ситуации ще се прилага правилника на БАМФ и правилата на играта МИНИ ФУТБОЛ.

Победителят в турнира получава като награда уикенд в Белград  който включва  нощувка със закуска, празнична вечеря за 12 футболиста от отбора,посещение на мач на Партизан или Цървена Звезда и участие в блиц турнив с отбори от Белград. Уикенда се договаря допълнително с отбора шампион. Победителят получава и квота за републиканския турнир БАМФ ЛИГА БЪЛГАРИЯ 2019/2020.За повече информация и/или възникнали въпроси:

Gsm: +359889537303

Email: bamf@abv.bg  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици