новини от региона

Днес стават ясни групите в последната квалификация на БАМФ ЛИГА БЪЛГАРИЯ

20 отбора се борят за 10 квоти в зона Югозиток

Днес във Варна ще бъде изтеглен жребият за квалификацията за зона Югоизток на БАМФ ЛИГА БЪЛГАРИЯ. Двадесет отбора ще се преборят за 10-те квоти, отредени за този регион. За домакин на последния квалификационен турнир, даващ място на 1/16-финалите на републиканския турнир, е избран град Бургас. Отборите ще бъдат разпределени на пет групи по четири отбора, като първите два от всяка група продължават учаситето си напролет в елиминационната фаза.

За жребият, отборите са разпеделени в 4 урни, по регионален принцип:

I УРНА: FC WORDS (Бургас), Мон Крис (Бургас), Hott (Карлово), Камите (Сливен) и Fitoni (Пловдив);

II УРНА: Тарос Трейд (Пловдив), Лаос (Пловдив), ФК Даяна (Пловдив), ИНФИНИТ ЕНЕРДЖИ (Пловдив) и FC Siza Sport (Пловдив);

III УРНА: Арда 1924 (Кърджали), Mastilo (Кърджали), ФК Зелениково (Кърджали), FC One Minute (Кърджали) и МФК ПИМ (Хасково);

IV УРНА: Ремиза (Стара Загора), Флорид (Стара Загора), Club Ego (Стара Загора), Pirates (Чирпан) и К'во да ви кажа (Димитровград).

Мачовете ще се изиграят на 24 и 25 номври 2018г на СК Каменица Арена в Бургас, като мачовете от една група ще са в един ден. Графикът на мачовете ще бъде обявен през следващата седмица. Жребият ще бъде изтеглен около 16:15ч и ще може да проследите в You Tube канал на БАМФ.


резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици