новини от региона

Разпределят отборите в първата квалификация в БАМФ ЛИГА БЪЛГАРИЯ зона Северозапад - Плевен 27/28 октомври 2018г.

Град Плевен ще даде старт на втория по сила национален турнир по мини футбол, организиран от Българска Асоциация Мини Футбол - БАМФ ЛИГА БЪЛГАРИЯ 2018/2019. Там в периода 27/28 октомври 2018г ще се проведе квалификацията за зона СЕВЕРОЗАПАД, в която участие ще вземат 14 отбора, които ще се борят за 7 квоти на 1/16 финалите на елиминационната фаза на надпреварата. В събота, 13 октомври, в Русе, по време на квалификацията за зона североизток на WinBet Шампионска Лига, ще бъдат разпределени отборите в 4 групи. Група A и група B, ще бъдат съставени от по 4 отбора, а групи C и D ще са съставени от по 3 отбора. Първите два отбора от групи A и B ще продължат към елиминационната фаза на турнира на пролет. В групи C и D първите отбори ще спечелят квота за елиминациите, а отборите завършили на второ място ще изиграят финален бараж, за последната седма квота.

За жребият, който ще бъде изтеглен към 11:30, отборите ще бъдат разпределени на три урни:

I урна: ФК Старо Село 777 (Габраво), Копакабана (Габраво), Pasta Gabrovo (Габраво) и ФК Палаузово  (Габраво);

II урна: Тимак Агро (Враца), Атлетик Враца (Враца), Атлетик 1996 (Враца) и Криста (Лом)

III урна:ВиК Плевен (Плевен), Шерифа Тийм (Плевен), Спортинг (Троян) и АФК  Гарант (Троян); Феникс (Ловеч) и Вековна Дружина (Козлодуй).

В този етап на надпреварата, ще се избягва отбори от един град да попаднат в една и съща група, както и ще се разминат отборите, които се вклюват от квалификацията за БАМФ Шампионска лига. Програмата с часовете ще бъде обявена на сайта на БАМФ, след изтелгяне на жребия.резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици