новини от региона

Жребият за квалификацията в зона югоизток на WinBet ШАМПИОНСКА ЛИГА става ясен в събота в 11:15ч

Последната квалификация на WinBet ШАМПИОНСКА ЛИГА 2018/2019 ще се проведе на 4 ноември в град Стара Загора. Тринадесет отбора ще се борят за 5 места на осминафиналите на надпреварата. В събота, 13 октомври, в Русе, по време на квалификацията за зона североизток, ще бъдат разпределени отборите в 4 групи. Група А ще бъде съставена от 4 отбора, а групите B, C и D - от по три. Първите два отбора от група А ще се класират напред в надпреварата, а в останалите три групи място в елиминационната фаза ще намерят отборите спечелили финалните баражи. До тях ще достигат първите два отбора от всяка група по схемата:

Квота 1: 1ви група B - 2ри група C

Квота 2: 1ви група C - 2ри група D 

Квота 3: 1ви група D - 2ри група B

За жребият отборите ще бъдат разделени на три урни. Ето кои отбори попадат в тях:

I урна: КЦМ 2000 ГРУП (Пловдив), Имхотеп (Пловдив), Тарос Трейд (Пловдив) и Лаос (Пловдив);

II урна: FC Lauta Hools (Пловдив), ИНФИНИТ ЕНЕРДЖИ (Раковски), Hott (Карлово) и Еко Асорти (Сливен);

III урна: Ел Галактикос (Стара Загора), УЕФАЛОНА (Хасково), Pirates Чирпан (Чирпан), Арда 1924 (Кърджали) и МФК ПИМ (Димитровград);

На практика, всеки отбор ще изиграе максумум 3 мача, за да достигне до осминафиналите на WinBet ШАМПИОНСКА ЛИГА, с изключение на оторите завършили на трето място в групите с по три отбора. Те, заедно с отборите завършили на трето и четвърто място в група А, както и загубилите финалните три баража, ще продължат своето участие в БАМФ ЛИГА БЪЛГАРИЯ, като ще се включат в квалификацията за зона ЮГОИЗТОК, която ще се проведе на 24/25 ноември 2018г в град Бургас.

Мачовете в Стара Загора ще се играят на 2 игрища, в центъра на града, като първите срещи ще започват в 10:00ч, а последните ще стартират в 20:00ч. Пълната програма ще бъде обявена след жребият в събота.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици