новини от региона

DXC.technology на тийм билдинг, с мисъл за излизане от група H на EMF Champions League 2018

Отборът на DXC.technology бе изтеглен в група H на EMF Champions League 2018 Terme Catez, където компания им правят отборите на BKMK WERBEDESIGN (Чехия), WESTON 3 (Ангия) и GRECO GROUP MFC (Швейцария). Столичани стартират днес в 11:00ч (българско време) с Weston 3. Във втория мач за деня, DXC.technology играе срещу BMKM Werbedesigh в 16:00ч. Последният мач от груповата фаза е срещу Greco Group MFC, който ще се изиграе утре, 7 септември от 11:00ч. Какъв беше първият коментар на Илиян Александров (DXC.technology) вижте тук:

Третият български отбор на EMF Champiosn League 2018 е Milky Group Bio, които отказаха коментар за жребият. Те попаднааха в група F, с тимовете на DOK (Сърбия), Egnatia MFC (Албания) и FC INTERDNESTRCOM (Молдова). Носителите на купата на България за 2018г стартират днес в 11:00ч срещу Egnatia MFC. Днес от 16:00ч е мачът им от втория кръг срещу FC Interdnestrcom. За утре в 11:00 е оставен последния им двубой в груповата фаза срещу DOK.

БАМФ пожелава успех на всички свои представители в надпреварата. Може да проследите мачовете на живо в YouTube канала на EMF.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици