новини от региона

Представяме Ви Фалшивите деветки!

В навечерието на Новата година ви срещаме с един от отборите, които ще участват в зимния турнир, организиран от БАМФ. Вижте какво имаше да каже за нас капитанът на Фалшивите деветки Димитър Митев:

Как се зароди отборът Ви?

Идеята за отбора ни се зароди неофициално може би преди година и половина, когато решихме да участваме в един скромен турнир. В последствие решихме от миналата есен да се пробваме да се занимаваме по-организирано с минифутбол и разширихме отбора си. Участвахме в 5 турнира през изминалата година,  на които записахме 2 втори места, 2 полуфинала и един ? финал. Решихме и през тази година да се опитаме да развиваме потенциала си и да завоюваме първото си отличие.

Какви играчи има в него, има ли бивши футболисти?

Всички играчи в нашия отбор са настоящи студенти. Повечето от нас са тренирали в детско-юношеските школи в своите градове. Смея да твърдя, че сме доста задружни като отбор, както на терена, така и извън него, което от своя страна може би е най-големият ни коз.

Участвали ли сте на зимния турнир досега и какви са очакванията Ви?

През изминалата година участвахме в Зимния турнир организиран от 280 Football League, който отново се проведе на спортния комплекс Симеоново. Тогава стигнахме само до ?-финал, където бяхме остранени от отбора, който в последствие спечели турнира. Тази година заради партньорството между 280 Football League и БАМФ не просто очакваме, но и сме сигурни , че организацията ще бъде на много високо ниво. Ние от своя страна пък се надяваме да се представим силно и да дадем най-доброто от себе си във всеки един от нашите мачове в турнира. Ако съумеем да постигнем това, със сигурност ще бъдем сред претендентите за първото място.

Планирате ли нови попълнения през зимния трансферен прозорец?

Да, планираме такива. Искаме да разширим състава си с 2-3 нови попълнения, понеже този турнир ще се застъпи с друга надпревара, в която вече участваме, а ние искаме отбора ни да е свеж и конкурентноспособен на всички фронтове. Но новите попълнения няма да бъдат на всяка цена – само ако могат да предложат нещо повече от наличното в отбора. Ядрото ще си остане непроменено, така че очакваме промените да бъдат само към по-добро.

Кой е главният мениджър в отбора?

Аз.

Определяте ли си наказания при неблагоприятни резултати?

Не, при нас наказания няма. Просто обсъждаме помежду си кое трябва да подобрим за следващия ни мач и излизаме пределно мотивирани за победата.

Къде сте по-силни, на маса или на терена?

 

За радост на предстоящите ни опоненти, всеобщото мнение е , че на маса се представяме значително по-убедително и не допускаме спадове през нито един етап от  сезона.

Откъде дойде идеята за име на отбора?

Идеята се зароди, когато се записвахме за първия турнир, в който решихме да участваме. Тогава нямахме изявен централен нападател в отбора, така че решихме, че това име ще ни подхожда най-добре. Името на отбора ни си остана така и до ден днешен.

Какъв стил на игра практикувате?

Смея да твърдя, че успяваме много добре да нагласим стила си според противника ни. Играли сме еднакво успешно както на бързи контраатаки и добре затворени пространства отзад, така и с постепенно нападение с продължитени разигравания и смяна на местата по терена. Стараем се бъдем колкото се може по-непредсказуеми за опонентите ни. Не сме зависими от един играч – всеки един от нас може да наклони везните в наша полза във всеки един момент. 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици