новини от региона

Palms Bet стана спонсор на националния отбор на България

С огромно удоволствие анонсираме това партньорство, подпомагащо развитието на мини футбола

Palms Bet е новият спонсор на българския национален отбор по мини футбол. Партньорството става факт в навечерието на Европейското първенство, което ще се проведе следващата седмица в украинската столица Киев.

“Целта на сътрудничеството ни е да подпомогнем спорта в България и особено минифутбола. Palms Bet, съвместно с Българската асоциация по минифутбол, ще организира поредица от събития, с което се надяваме да допринесем този спорт да стане още по-популярен у нас”, обясни Роман Димитров, който отгoваря за спортната секция в palmsbet.com.

Националният отбор по минифутбол е в трескава подготовка за Еврошампионата. Първият двубой ще е с Ирландия на 13 август, а всички срещи на трикольорите ще бъдат предавани пряко по БНТ HD.

“Амбициите ни са големи, а подготвката на националния отбор е отлична, така че нашите прогнози са момчетата да се върнат с медали. С новото партньорство с Palms Bet смятаме, че резултатите ще оправдаят всички наши очаквания”, обясни Братан Братанов, председател на Българската асицоация по минифутбол. Той припомни, че преди броени дни легендата на българския футбол Димитър Бербатов се включи в контролната среща срещу националния отбор, което бе част от подготовката за Еврошампионата в Киев.

“Мини футболът у нас е сред спортовете, които постоянно се развиват и любителите му, особено сред младото поколение, се увеличават ежедневно. Решението ни да станем спонсори на националния отбор показва нашето желание да съдействаме активно за подобряване на спортната култура в страната”, обясни още Димитров.

Palms Bet също постоянно се развива, като предлага все повече услуги на потребителите. Сайтът palmsbet.com има секция за спортни залози, залози на мачове на живо, повече от 240 слот игри, казино на живо и различни видове бинго.

 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици