новини от региона

ФК "Джебел" и ФК "Припек" с трофеи в "PARADISE CUP" 2018

На два страхотни двубоя се насладиха феновете на мини футбола в Кърджали. Отборите на ФК "Припек" и "Ю ЕС Инженеринг" започнаха спектакъла за деня завършвайки 2:5. Срещата започна много добре за сините от Припек, които обаче получиха ранен гол от фал. Негов автор стана Мерджан Расим. Младият Милен Башев от Припек отново, обаче бе над всички в началото на двубоя. Бързоногият футболист получи страхотен пас от сърцатият си брат Иван Башев и изравни за 1:1. Последва натиск на "Припек" и след нова комбинация на братята сините поведоха с гол на Георги Касабов. Малко преди края на полувремето бранителят Мюмюн Осман изравни за червените от "Ю ЕС Инженеринг". Втората част започна отново по-добре за момчетата на ФК "Припек". За тяхно съжаление, обаче при една контра атака на "Ю ЕС Инженеринг" резултата стана 3:2, а голмайстор отново бе Мерджан Расим. След гола "Ю ЕС Инженеринг" започна да вярва повече във възможностите си и отбеляза нови две попадения. За 4:2 се разписа един от най-дейните на терена Юсеин Тасим, а петото попадение бе дело на Мерджан Расим, който чрез него оформи своя хеттрик. След края, а и по време на целият двубои бяхме свидетели на изключително спортментско държание от страна и на двата отбора. Благодарение на отношението си през целият турнир отборът на ФК "Припек" заслужи една от купите за феърплей, която ще бъде вдигната гордо от Иван Башев на церемонията по награждаването в четвъртък. БАМФ Кърджали отправя комплименти и към организатора на "Ю ЕС Инженеринг" Осман Фикри, който през целият турнир бе един от хората, които непрестанно апелираха за уважение към противници и съдии. 
Във финалната среща на отборите класирали се втори в своите групи ФК "Джебел" надви с 3:2 отбора на ФК "Граничар". Двубоят там бе също толкова интересен, колкото и първия. Много положения, изключителни намеси на вратарите Владислав Димитров и Орхан Аптула и малко повече късмет за отбора от Джебел. Така можем да обобщим победата на джебелчани. Футболистът на "Джебел" Николай Аргатов наниза хеттрик, за да може отбора му да поведе с 3:0, а момчетата на "Граничар" така и не успяваха да намерят пътят към мрежата на противника. Това все пак се случи в края на срещата, когато в рамките на две, три минути Светослав Касабов и Красимир Димитров намалиха до 2:3. Въпреки създадените положения, до края на срещата нов гол не падна и така ФК "Джебел" триумфира с купата на вторите отбори, която отбора ще получи също в четвъртък. Положително от към коректност завърши участието и на тези два отбора, които се поздравиха за добрата игра и си пожелаха още много подобни срещи. 
Така след един позитивен следобед всички сме в очакване на финалните двубои от летният турнир "PARADISE CUP" 2018. Срещите ще се проведат от 19:30 и 20:30 в четвъртък(09.08.2018), а непосредствено след това ще бъдат наградени и най-заслужилите отбори и футболисти в турнира.  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици