новини от региона

Очаква се грандиозна СУПЕР КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 29 септември 2018 - 12:00ч

БАМФ договори с КАМЕНИЦА АД правата за националната супер купа

Ръководствата на Българска Асоциация Мини Футбол и КАМНИЦА АД се споразумяха, пивоварната с над 100 годишна история и страхотен фен на футболната игра, за това съвместно да организират и проведат тазгодишния финал на СУПЕР КУПА на БЪЛГАРИЯ. Ето защо двубоят ще бъде част от програмата на финалния турнир на КАМЕНИЦА ФЕН КУПА 2018. Шампионите в двата най-големи републикански турнира на БАМФ, ще имат възможност да открият надпреварата, като изиграят мача по между си на 29 септемви от 12:00ч на централния терен на "Спортна София", къдетето ще се проведе състезанието на Камница. 

Честта да защити титлата си от WinBet ШАМПИОНСКА ЛИГА ще има КЦМ 2000 ГРУП от град Пловдив, които ще бъдат подкрепени от съгражданите си от VIP Dent, като победители в квалификацията в града под тепетаа на КАМЕНИЦА ФЕН КУПА. 

MILKY GROUP BIO ще може да покаже, че не случайно вдигнаха титлата в БАМФ ЛИГА БЪЛГАРИЯ, като столичани ще очакват подкрепата на победителят в софийската квалификация на КАМЕНИЦА ФЕН КУПА - Лев Инс.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици