новини от региона

САМУРАИТЕ ще представят България в Шанхай

Пловдивчани спечелиха мястото си на световното първенство по футбол 5 F5WC #RoadToShanghai 2018

Пловдивският тим САМУРАИТЕ спечелиха днес републиканската квалификация за F5WC #RoadToShanghai 2018,  с което си спечелиха правото на представляват България на световното първенство по Футбол 5 в китайския мегаполис. Пловдивчани се справиха с конкуренцията на 16 топ отбора от цялата страна и заслужено ще посетят Китай в периода 12-18 септември 2018г.

Самураите стартираха в предварителна група C, където се наложиха над Шивачите (Самоков) с 4:0, Джеки Чан (София) 1:0 и Пожарникарите (Троян) 5:0. На четвърт финалите пловдивчани победиха УНСС (София) с 3:0, а след това и Фантастико (Враца) с 3:1, като врачани направиха доста силен турнир. На финала Самураите надвиха отново с 3:1 софийския Малки Страсти и съвсем заслужено ще пътуват до Шанхай.

Така пловдивчани ще облекат националните трикольори и за първи път ще представят страната ни на световния форум по Футбол 5. В състава на националите личат имената на Тодор Малинов (В), Йордан Милиев, Спас Милушев, Николай Павлов, Васил Гуджев, Христо Чалъков (К) и Николай Петров.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици