новини от региона

Благотворителност на жребия за "PARADISE CUP"

На техническа конференция, състояла се изминалата вечер, отборите от БАМФ Кърджали се обединиха в благотворителна кауза. Всички те ще дарят събрана от тях сума на техен съгражданин изпаднал в нужда. Сумата и на кого точно ще бъде дарена ще бъде съобщено в близките дни.

Освен инициативата, която подеха капитаните на отборите изтеглиха и жребият за летния турнир "PARADISE CUP".
В група "А" във втори пореден турнир ще се срещнат съставите на ФК "Импулс" и ФК "Арда", а компания ще им прави "Ю ЕС Инженеринг". В група "B" сили ще мерят ФК  Арда 1924", FC "Global Net" и ФК "Припек". В група "C" отборът на ФК "Докторите" ще се опита да вземе реванш за отпадането си от "Купата на Лигата" от FC "One Minute". Третият отбор в тази група е новоприсъединилият се ФК "Граничар". Другият нов отбор FC "The Team" е единият от представителите на група "C" заедно с отборите на ФК "Джебел" и ФК "Зелениково".
Голямата награда за Феърплей от приятелския турнир "PARADISE CUP" ще бъде връчена на отбора с получени най-малко наказателни картони, а при равен брой ще бъде теглен жребий. Това решиха капитаните на всички отбори. Организаторите на турнира обещаха още изненади и награди.
Надпреварата стартира на 12.07.2018г, а цялата програма ще бъде публикувана в сайта на БАМФ. 
  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици