новини от региона

"PARADISE CUP" СТАРТИРА ПРЕЗ ЮЛИ

Дванадесет отбора ще се впуснат в летен турнир по мини футбол в Кърджали. Надпреварата носи името "PARADISE CUP", а в нея ще се включат отбори от града и региона.

Част от претендентите за титлата, които ще участват са:
ФК "Джебел", ФК "Припек", "Ю ЕС ИНЖЕНЕРИНГ", "Global Net" , ФК "Докторите", ФК "Арда" и ФК "Импулс". Освен тях с интерес се очаква участието на шампионите от "Купата на Лигата" - ФК "Арда 1924" и това на FC "One Minute", които се класираха четвърти в предходният турнир. Финалистът от "Фен Купа Каменица Хасково 2018" - ФК "Зелениково" също е сред участниците. Освен тях в "PARADISE CUP", участие ще вземат и два нови отбора. Това са ФК "Граничар" и FC "The Team". Турнирът ще започне на 12.07.2018г от 18:00ч, а срещите ще се провеждат на изкуствения терен в "Училището за Шампиони" - СУ"П. Р. Славейков". Жребият ще бъде изтеглен на 26.06.2018г, а след това ще бъде обявена и програмата на състезанието.
Припомняме, че голямата награда, а именно "Уикенд в планината за целият отбор" ще бъде дадена на най-коректният отбор, избран от зрителите. Освен  стандартните предметни награди шампионът пък ще има удоволствието, за една вечер да бъде гост на ресторант Парадайз, където ще има възможност да се наслади на страхотната кухня.
Екипът на БАМФ Кърджали,
желае Успех на всички отбори!  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици