новини от региона

СТАРТИРА “G-DRIVE MINI WORLD CUP 2018” ЗА ДЕЦА

32 ОТБОРА СЕ ВКЛЮЧВАТ ВЪВ ВЪЛНУВАЩАТА НАДПРЕВАРА, ТАЛАНТИТЕ НА ЛЕВСКИ И ОЛИМПИЯ ОТКРИХА ТУРНИРА НА 14 ЮНИ

Футболни таланти от 32 отбора, родени през 2008 и 2009 година, ще участват в турнира G-DRIVE Мини Световното Първенство, което ще се проведе в София.

Събитието се организира от Българска Асоциация Мини Футбол, под патронажа на Руското посолство в България.Генерален спонсор на турнира е НИС Петрол ЕООД (бензиностанции Газпром),които осигуриха екипи за всички деца и се постараха малките футболисти да са облечени с автентични фланелки на страната, която представляват.

Турнирът “G-DRIVE Мини Световното Първенство”ще се проведе успоредно със Световното първенство по футбол в Русия, в периода 14 юни - 13 юли. Всеки отбор от българските школи ще влезе в ролята на държава, участник на мондиала в Русия.

Мини мондиалът стартира вчера с мач на домакините срещу Саудитска Арабия. Отборът на Олимпия "Б" ще представи Русия, а Левски - Саудитска Арабия. Младите футболисти на ЦСКА, ще представя Бразилия, облечени с екипите на Селесао. 

Мачовете от надпреварата ще се проведатна терените на "Баухаус" в София, а победителят от турнира ще спечели голямата награда – едноседмична ваканция в СОК Камчия, осигурена от Руското посолство

 
"Сигурни сме, че ще е получи вълнуващпразник за децата - бъдещето на България! Подготвили сме изненади за малчуганите", споделиха организаторите Богомил Маринов и Пламен Божидаров и Иван Костадинов, Генерален директор на НИС Петрол, основения спонсор на събитието, който подсигури екипировка за всички малчугани. 

 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици