новини от региона

Започна записването за първенството и летният турнир на БАМФ Кърджали

Започна записването за първенството на БАМФ Кърджали! То ще носи името "Лига Кърджали" и ще стартира средата на месец септември. Победителят и двамата му подгласници, съответно вторият и третият в крайното класиране, което ще стане ясно през април 2019г, ще се класират за националните турнири "Шампионска лига" и "Лига България". Квотите, които ще получат първите три отбора ще важат за националните турнири, които ще се проведат есента на 2019г. Крайният срок за записване в първенството на "Лига Кърджали" е 01.07.2018. За допълнителна информация и записване, не се колебайте да се свържете с нас!
Освен официалното първенство на БАМФ Кърджали, паралелно с мачовете от световното по футбол ще стартира още един летен турнир. Той ще носи името "PARADISE CUP" и ще започне средата на месец юли. Срещите от него ще се провеждат в дните, в които няма мачове от световното първенство по футбол. Интересното в този турнир е че организаторите ще дадат голямата награда не на победителя, а на най-коректният отбор в турнира. За шампиона и неговите подгласници разбира се също ще има награди, но наградата - "УИКЕНД ЗА ЦЕЛИЯТ ОТБОР В ПЛАНИНАТА" ще заслужи най-спортсменският състав. С това си действие организаторите затвърждават впечатлението от предходният турнир, че за тях най-важен е феърплеят. Альоша Синабов и Благовест Саръев са единодушни, че футболът трябва да сплотява, а не да разделя!
Важно!!! В  "PARADISE CUP" ще участват само осем отбора. Побързайте и се запишете! Краен срок за записване в турнира  15.06.2018 или до достигане на нужният брой отбори. Записан отбор е този, който след публикуването на настоящата статия се свърже с регионален представител на БАМФ Кърджали и потвърди участие.
За записване и повече информация  относно двата турнира:
facebook: 
Бамф Кърджали   /  тел: 0886512222

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици