новини от региона

Симеон Иванов: В Лев Инс станахме като едно цяло

Лидерът на Лев Инс Симеон Иванов коментира предстоящата битка за трофея в Шампионска лига на България.

"Ние в последните 2-3 години се справяме доста добре. Взехме Лига България миналата година, надявам се тази година да вземем Шампионска лига. Имаме потенциала и отбора, въпросът е да реализираме всичко накуп. Добре се развиват при нас нещата, има няколко дребни контузии, но няма как без такива неща", разкри той.

По повод страхотната игра, която тимът му показва, Иванов заяви:

"Не е лесно, зад всичко това стои много време. Отборът стана едно цяло. До такава степен се сплотиха, че станаха като един. Това е смисълът на груповия спорт. Имаме потенциала и силата да бием всеки един в България. И четирите отбора са много класни, щом са на Финална четворка. Играли сме с КЦМ на Албена Къп, с Малки страсти също сме имали оспорвани мачове. С Актив Комерс не сме играли, но няма слаби отбори на тази фаза".

"Искам да поздравя ръководството на компанията Лев Инс, че вече седма година вярват в нас и инвестират. Знаете, че няма ли подкрепа, организация, нещата не се получават. Искам да поздравя всички отбори, които сами инвестират и правят чудеса от храброст. Това е нещо великолепно. Нещата някакси се получават при нас. За да получиш, трябва да дадеш. Всичко е наред, можем да вземем Шампионска лига. И да не я вземем, животът продължава. И в Бизнес лигата, и в пътя до Финалната четворка, виждате по резултатите как се представяме - направо прегазване. Но всичко е въпрос на организация и желание. Пожелавам успех на всички на Финалната четворка. Ясно е, че победителят ще е само един. Аертон Сена казва, че вторият в едно класиране е първият загубил. Не искаме да сме първият загубил", завърши той.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици