новини от региона

Владо Рупчин: Беше време да отидем на Финална четворка

Водачът на Актив Комерс Владимир Рупчин коментира предстоящото участие на жълтите във Финалната четворка на Шампионска лига.

Ето и мнението на Рупчин:

"Ние сме доста спретнат отбор с добри изпълнители. Пловдивчани дойдоха с 2-3 много силни попълнения - бивши състезатели от "А" група. Имахме късмета да ги бием на дузпи и шансът беше на наша страна. Отдавна сме в БАМФ, имаме опит и беше време и да отидем на голям шампионат като Финалната четворка на Шампионска лига. Имаме кадрови проблеми и не знам какво ще се случи. Да се надяваме, че момчетата ще дадат най-доброто от себе си и късметът ще бъде нас. Има и контузии, има и планирали почивки, има и хора, които са на работа. Все пак сме аматьори".

По повод конкуренцията, той добави: "Пловдивчани са много силен отбор с няколко бивши играчи от "А" група. Лев Инс са сериозни - Малки страсти толкова не ги познавам, но отстраниха Лазур Свети Влас. Силите са изравнени и всичко може да се случи. Смятам, че ние също имаме големи шансове за титлата. Достойни за подравление са всички играчи на Актив Комерс. Специални подрави към играещия треньор Йордан Териев. Той е половината отбор, надъха играчите. Имаме още страхотни изпълнители, но 25 души няма да иброявам. Напоследък виждам тенденция да свирят по 2 души мачовете ни. Това е страхотна тенденция, ако продължим в този дух, грешките ще бъдат много по-малки. Искаме да станем много стабилна лига дори в международен мащаб".

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици