новини от региона

Последният четвърт финалист в ЛИГА БЪЛГАРИЯ се казва "МОН-КРИС"

Бургазлиите от "МОН-КРИС" станаха последния четвърт финалист в турнира БАМФ ЛИГА БЪЛГАРИЯ 2017/2018, след като днес спечелиха двубоя си с "ГЕРОИЧНА КУБА". Под жаркото майско слънце, на пловдвиския "Младежки Център", двата тима изнесоха мини футбол от високо ниво, като в началото на срещата положенията се редяха едно след друго пред двете врати. Първи до попадения стихнаха символичните гости още в 3-та минута, след като Калоян Великов завърши една блестящо организирана атака на електриково жълтите в този мач "Мон-Крис". "Героична Куба" се върнаха в мача в 7-мата минута, с рядко красив гол с глава на Георги Хъртев. Бургазлии обаче не трепнаха и с нови две попадения на Митко Митев доведоха нещата до 3:1 в тяхна полза в края на първата част. 

В началото на втората част петричани опитаха да се върнат в мача, но пловдивската жега и перфектната игра в защита на "Мон-Крис" попари надеждите им в този мача. Постепенно и методично бургазили увеличаваха преднината си за крайното 2:8 в тяхна ползва.

Така "МОН-КРИС" се изправя срещу АФК "ВЕРЕЯ 1995" (Стара Загора) на 27 май 2018г от 19:00ч в Сливен, в опит да спечелят мястото си на FINAL FOUR на БАМФ ЛИГА БЪЛГАРИЯ. Там вече са футболистите на "EL STARS" (Елин Пелин), които чакат на полуфинал победителят от битката в Сливен. В другия поток следва да се изиграят два четвърт финала: "Milky Group Bio" (София) - "Pasta Gabrovo" (Габрово), който ще се изиграе на 23 май от 20:00ч и "ОПТИМИСТ" (Бургас) - "Serdika-Sofia" (София) на 26 май от 12:00ч. И двата двубоя са насрочени да се изиграят в Пловдив.

Пълен запис от среща днес може да видите тук:


резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици