новини от региона

Републикански турнир по ФУТБОЛ 7

ФУТБОЛНА АКАДЕМИЯ ПЛОВДИВ организира турнир по мини футбол за аматьори KRAUTERHOF ФУТБОЛ 7 CUP. Генерален спонсор на събитието, което ще се проведе в периода 15-17 Юни 2018 год. в гр. Пловдив, е фирма БИОНАТ – официален представител за България на продуктите с марка КРОЙТЕРХОФ 

Право на участие ще имат всички отбори от България, подали заявки и заплатили такса в размер на 250.00 лв. най-късно до 5 Юни 2018 год. Всеки тим може да включва максимум 15 състезателя, като футболисти с действащи професионални договори не се допускат.

Турнирът ще се проведе на  две фази: групова и елиминационна, като точния формат ще зависи от броя на записаните отбори. Пълните правили за провеждане на самите футболни срещи са посочени по-долу.

Освен купи, медали и предметни награди от спонсора, организаторите ще разпределят и награден фонд в размер на 1,500.00 лв.

При желание ще Ви изпратим оферта за настаняване в гр. Пловдив, в близост до базата на Футболна Академия Пловдив.

За контакти: 

0895676643 – Георги Георгиев

0882500580 – Лилчо Арсов

 Краен срок за записва: 5 Юни 2018г.

Терен: ФУТБОЛНА АКАДЕМИЯ ПЛОВДИВ.

Регламент:

Срещите ще се провеждат на терен с размери 50 x 35 метра, като вратите са с размери 5 х 2 метра. Ръководят се от лицензиран от БФС футболен рефер, в присъствието на медицинско лице и делегат.

Отборите се състоят от 7 (седем) състезатели – 6 (шест) полеви и вратар.

Играят се 2 (две) полувремена от по 20 (двадесет) минути с почивка между тях от максимум 5 (пет) минути.

Смените са неограничен брой, като се извършват в движение, но без това да влияе на играта. Смяната се прави като на едно и също място на терена излиза единият футболист и съответно влиза другият. 

Тъч (странично хвърляне) се изпълнява с крак, като не може да се реализира гол директно.

Вратарят няма право да лови с ръце топка, върната с крак към него от съотборник.

При изпълнение на свободен удар, стената е на 5 (пет) метра отстояние от топката, при корнер – също 5 метра, а при тъч – 3 метра.

Точката за изпълнение на наказателен удар е на 9 (девет) метра от гол линията.

Правилото за  засади не се прилага.

При шпагат се отсъжда нарушение и жълт картон. Ако шпагатът е чист, но в краката на противник (или на близко разстояние, по преценка на съдията) е непряк свободен удар. Ако е с контакт с противниковия играч – пряк свободен удар и картон. Чист шпагат в наказателното поле – непряк свободен , в случай на контакт с противника – дузпа. Вратарят има право на шпагат в наказателното поле, но само чист. Ако излезе извън полето, важат правилата на полеви играч.

Състезател получил жълт картон излиза от игра за 5 минути наказание (индивидуално), като се заменя с друг играч. Ако няма наличен резервен състезател, то потърпевшият отбор играе с намален състав за времето на наказанието.

Състезател получил червен картон (директно или с натрупване – два жълти) напуска терена и няма право да влиза в игра до края на срещата, като отборът му играе в намален състав в продължение на 5 (пет) минути, след което в игра влиза резервен състезател.Отново ако няма резервен състезател, то потърпевшият тим играе с намален състав до края на футболната среща.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици