новини от региона

НОВО МИНИ ФУТБОЛНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ОТ БАМФ

ВКЛЮЧИ СЕ В ПЪРВОТО ИЗДАНИЕ НА MAJESTIC SUMMER CUP 2018

Българска Асоциация Мини Футбол и перлата на българското Черноморие "ДИТ Маджестик Бийч Резорт" представят ново мини футболно приключение на най-високо ниво. Турнирът ще се проведе в периода 24-27 май 2018. Топ футболисти, най-качествените съдии и организаторите от БАМФ ще превземат най-актуалния български курорт Слънчев бряг, заобиколени от лукс и удобства на петзвездно ниво в бижуто на брега на морето, където своите ваканции прекарва мега звездата на българския футбол - Димитър Бербатов.

24-ти е ден за пристигане, забавления и релакс в уютната атмосфера на хотел "ДИТ Маджестик Бийч Резорт", а мачовете започват на 25-ти сутринта на изкуствените игрища до Градския стадион в Несебър.

******************************************************************************************

РЕГЛАМЕНТ ЗА " MAJESTIC CUP" 2018

24-27.05.2018

к. к. Слънчев бряг

"MAJESTIC CUP" 2018 - отборите ще бъдат настанени в хотел "Маджестик Бийч Резорт", мачовете ще се играят на игрищата за мини футбол (изкуствена настилка) до Градския стадион в Несебър

Финасови условия за участие:

·   Такса участие 250 лв. на отбор

·   Настаняване 195 лв. на човек за три нощувки (24, 25 и 26 май)  с включен пълен храноден (закуска, обяд и вечеря) на блок маса и алкохолни напитки по време на вечерите.

ПРАВИЛА НА ТУРНИРА:

1. ФОРМАТ - 5+1.

2. ВРЕМЕТРАЕНЕ - 2Х20 МИНУТИ.

3. ШПАГАТИТЕ СА ЗАБРАНЕНИ, ТЪЧ СЕ ИЗПЪЛНЯВА С КРАК, А АУТ - С РЪКА.

4. ИГРАЕ СЕ С ТОПКА РАЗМЕР 5 .

5. ХОКЕЙНИ СМЕНИ, НЕОГРАНИЧЕН БРОЙ. НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СА ПРИ СПРЯНА ИГРА, НО ИЗЛИЗАЩИЯТ И ВЛИЗАЩИЯТ ИГРАЧ ТРЯБВА ДА СЕ СМЕНЯТ В ЦЕНТЪРА НА ТЕРЕНА.

6. В ТАКСАТА НА МАЧА СА ВКЛЮЧЕНИ: НАЕМ ТЕРЕН, СЪДИЯ, ЛЕКАР, ДЕЛЕГАТ, ОТРАЗЯВАНЕ В САЙТА НА БАМФ www.bamf-bg.eu

7. ВСЕКИ ОТБОР ПОПЪЛВА РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА СЪС СЪСТАВА, КОЙТО ЩЕ ПОЛЗВА ПО ВРЕМЕ НА ТУРНИРА. НЯМА ОГРАНИЧЕНИЯ В БРОЙКАТА. ВСИЧКИ СЪСТЕЗАТЕЛИ ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАТ НАСТАНЯВАНЕТО ОРГАНИЗИРАНО ОТ БАМФ В ХОТЕЛ "МАДЖЕСТИК БИЙЧ РЕЗОРТ". В ТУРНИРА НЯМАТ ПРАВО ДА УЧАСТВАТ ФУТБОЛИСТИ ОТ ПЪРВА И ВТОРА ПРОФЕСИОНАЛНА ЛИГА НА БЪЛГАРИЯ.

8. В ЗАВИСИМОСТ ОТ БРОЯ ЗАПИСАНИ ОТБОРИ СЕ ИЗГОТВЯ НАЙ-ПОДХОДЯЩАТА СХЕМА ЗА ТУРНИРА.

9. НЯМА НАТРУПВАНЕ НА ЖЪЛТИ КАРТОНИ.

10. ЗА ИГРАЧ, КОЙТО ПОЛУЧИ ЧЕРВЕН КАРТОН, ОТБОРЪТ СЕ НАКАЗВА С 5 МИНУТИ ИГРА С ЧОВЕК ПО-МАЛКО. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА НАКАЗАНИЕТО ЩЕ СЕ СЛЕДИ ОТ СТАТИСТИКА НА МАЧА, А ВЛИЗАНЕТО НА НОВ ИГРАЧ НА ТЕРЕНА ЩЕ СЕ РАЗРЕШАВА ОТ СЪДИЯТА СЛЕД ИЗТИЧАНЕ НА НАКАЗАТЕЛНОТО ВРЕМЕ. ИЗГОНЕНИЯТ ИГРАЧ НЯМА ПРАВО ДА ПРОДЪЛЖИ УЧАСТИЕ В МАЧА И ПРОПУСКА МИНИМУМ ЕДНА СРЕЩА НА ОТБОРА, В ЗАВИСИМОСТ ОТ СТЕПЕНТА НА ПРОВИНЕНИЕТО.

11. ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е ВСЕКИ ОТБОР ДА ИГРАЕ С ТЕНИСКИ В ЕДНАКЪВ ЦВЯТ И С НОМЕРА НА ГЪРБА ИМ. АКО ДАДЕН ОТБОР НЕ РАЗПОЛАГА С ЕКИПИРОВКА, ЗА ВСЕКИ МАЧ ЩЕ ПОЛУЧИ ПОТНИЦИ С НОМЕРА НА ТЯХ ОТ ОРГАНИЗАТОРИТЕ.

12. КЛАСИРАНЕТО В ГРУПОВАТА ФАЗА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ПО СЛЕДНИТЕ КРИТЕРИИ:

1) ТОЧКОВ АКТИВ

2) ПРЕКИЯТ ДВУБОЙ МЕЖДУ ОТБОРИТЕ (ПРИ РАВЕНСТВО МЕЖДУ ДВА ОТБОРА СЕ СЧИТАТ ДУЗПИТЕ ИЗПЪЛНЕНИ СЛЕД КРАЯ НА МАЧА)

3) ГОЛОВА РАЗЛИКА

4) ПОВЕЧЕ ОТБЕЛЯЗАНИ ГОЛОВЕ

5) ПО-МАЛКО НАКАЗАТЕЛНИ ТОЧКИ (ЗА ЖЪЛТ КАРТОН - 2 НАКАЗАТЕЛНИ ТОЧКИ, ЗА ЧЕРВЕН 5)

6) ЖРЕБИЙ

13. В СЛУЧАЙ, ЧЕ ОТБОР НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЯВИ НА ДАДЕНА СРЕЩА, ТО ТОЙ ГУБИ СЛУЖЕБНО С 0:5. ПРОМЕНИ В ПРОГРАМАТА НЕ СА РАЗРЕШЕНИ. ОТБОР

14. ЗА СПОРНИТЕ СИТУАЦИИ ЩЕ СЕ ПРИЛАГА ПРАВИЛНИКА НА БАМФ И ПРАВИЛАТА НА ИГРАТА МИНИ ФУТБОЛ 

  • ПАРИЧНА НАГРАДА ЗА ПОБЕДИТЕЛЯ
  • ПРЕДМЕТНА НАГРАДА ЗА ЗАВЪРШИЛИЯ НА ВТОРО МЯСТО

Част от мачовете ще се предават по  BAMF TV https://www.youtube.com/user/blfzsofia и във фейсбук страницата на БАМФ - https://www.facebook.com/B.A.Minifootball/

Всички отбори желаещи да участват да се свържат с регионалния представител на БАМФ в своя град.

За въроси и записване на отбори от София:

GSM: 0889537303 - Пламен Божидаров

email: bamf@abv.bg, bamfbg.eu@gmail.com 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици