новини от региона

УЧРЕДИ СЕ СЪВЕТ ЗА РАЗВИТИЕ НА МИНИ ФУТБОЛА КЪМ БАМФ

КОНСУЛТАТИВНИЯТ ОРГАН ЩЕ ЗАСЕДАВА ВЕДНЪЖ МЕСЕЧНО И ЩЕ ПОМАГА НА БАМФ ЗА ПОСТИГАНЕ НА АМБИЦИОЗНИТЕ СИ ЦЕЛИ

На 12.11.2017 своето първо заседания проведе Обществения съвет за развитие на мини футбола към БАМФ. В продължение на няколко часа деветчленния съвет дискутира актуални теми като вътрешните правила на БАМФ, подготовката на Националния отбор за Европейското първенство догодина, стратегия за устойчиво развитие и промотиране на мини футбола на територията всички общини и работа с подрастващите. Домакин на паметната първа среща беше г-н Илия Козарев един от уредителите на Асоциацията. Всички членове на Съвета са поканени по предложение на УС на БАМФ и Главния мениджър г-н Пламен Божидаров, и са хора с големи заслуги и дългогодишен опит в любимата игра.

Ето и списък с членовете:

Илия Козарев, Пламен Минев, Росица Цветанова, Николай Тодоров, Владимир Харизанов, Николай Зашев, Даниел Величков, Георги Алексиев, Георги Тодоров. 

Прави впечатление присъствието на нежния пол в лицета на Роси Цветанова - Изпълнителен директор на IT Talents, която открито признава за голямата си страст - мини футбола и работи за активирането на все повече дами да практикуват най-бързо развиващия се спорт.

Домакин на първото заседание беше г-н Козарев, което само по себе си е гаранция за успеха на начинанието.

БАМФ благодари на всички членове за инициативата и им пожелава успех в съвместната работа.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици