новини от региона

Гледай мач на Милан или Интер със своя отбор!!!!

Започва записването на група "Б" на Бизнес Лига Пловдив! Кой ще триумфира и ще спечели голямата награда ? Кой ще гледа мач в Италия?

Бизнес Лига Пловдив Ви кани да се запишете в най–интригуващата лига по мини футбол в страната. В битка за първото място ще се изправят отбори с възрастово ограничение от 16 до 65 години. Срещите ще се провеждат събота вечер или неделя. Всеки отбор ще има по една среща веднъж в седмицата.

НАГРАДЕН ФОНД: 

Голмайстор - 7 нощувки за двама в една от 300 избрани дестинации в цял свят осигурена от генералния спонсор RENTIN.BG

1-во място 8 билета и транспорт за мач на Милан или Интер ,купа,медали,статуетки 

За 2,3,7,8,9 място също има медали,купи,статуетки и много други изненади.

Отборите ще имат право на 1 отлагания на полусезон – 24 часа преди футболната среща. Задължително ще трябва да  изиграят отложения си мач в рамките до една седмица след промяната на срещата. Това ще става, след като отборите се разберат за удобен и свободен час в комплекса. При неразбирателство, екипа на Бизнес Лига Пловдив  ще наложи  час и ден на срещата. Програмата и жребият ще бъде изтеглен и публикуван на 06.12.2017 за целия сезон.


Мачовете ще се играят във формат 5+1. Смените ще бъдат неограничени, а времето на футболната среща ще продължи в две полувремена по 20 минути с една минута почивка. Всяко умишлено забавяне на играта от страна на играч ще бъде санкционирано с устна забележка, а  при повторно действие с официално предупреждение – ЖЪЛТ КАРТОН, лишаващ състезателя от право на игра за 5 минути, а до тогава го замества друг от резервите. При липса на такъв, отбора играе 5 минути с човек по-малко. Всеки ЧЕРВЕН КАРТОН  елиминира играча моментално за мача и ще бъде наказан с автоматично лишаване от игра и на следващата среща. Всеки шпагат и опасна игра, високо вдигнат крак в лицето на противника в разстояние на 20см. и опасна игра ще бъде санкциониран с фал и по преценка на съдията с жълт картон.

Няма да бъдат допуснати в никаква форма груба игра, непристойно поведение или расизъм!!!

Турнира има за цел да сплоти колектив и да направи забавно преживяване на всеки един отбор и играч на терена. Най-добрият „ТИМБИЛДИНГ” е когато застанеш рамо до рамо с приятел, колега и шеф в един отбор.  


Футболната лига включва общо 20 мача за целия период в   BUSINESS LEAGUE PLOVDIV и още минимум 3 в ТИФА КЪП - Бизнес Лига Пловдив. Таксата за участие се заплаща предварително за  целия турнир (1190лв.), както  и такса на отбор от 59лв. и картотеките – 6лв за всеки играч до 05.12.2017г. Всеки, който се регистрира до 20.11.2017г.  ще получи отстъпка от таксата на стойност 59лв. Таксата от 1190лв може да се заплати и на 4 пъти при желание на отбора. Първо се заплаща 300лв при записване на отбора,както и таксата от 59лв. и картотеките на играчите. Втора такса се заплаща в размер на 300лв на 23.12.2017г. Трета такса от 300лв. на 10.02.2018г. Четвърта такса на 10.03.2018г от 290лв. По този начин при регистрирани 10 играча на отбор се пада по 30лв. при всеки трансфер. Така всеки отбор се улеснява и няма да се събират след мачовете пари и депозит. Всички отбори ще получат фактура при всяко плащане. При еднократно плащане на цялата сума от 1190лв. Отбора получава безплатни фланелки с надпис и номер -10 броя.

При записване на всеки отбор, капитанът трябва да напише всички документи за регистриране на отбор в лигата. Те ще му бъдат изпратени след създаване на профил на отбора в системата: 

Всеки отбор ще играе по два пъти в групата си , след което първите три отбора продължават в горната финалистка група, а долните 3 отбора в долна финалистка група. По силната група ще излъчи финалиста на Бизнес Лига Пловдив и ще спечели голямата награда за ГЛЕДАНЕ НА МАЧ НА ЖИВО В ИТАЛИЯ ЗА 8 ИГРАЧА НА МАЧ НА МИЛАН ИЛИ ИНТЕР В ИТАЛИАНСКОТО КАЛЧО,както купа,медали и статуетки. Долата финалистка група също ще играе по два пъти по-между си и ще се бори за мини злато,сребро и бронз, както купа,статуетки и медали

При неявяване на отбор във футболна среща  или  предварително отказване от лигата се пада служебно с резултат 5:0. Така другия отбор печели служебно и  прибавя 3т. в своя актив. При отказване на отбор от лигата, Организаторите не връщат финансови средства на отказалите се отбори!  

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТИ 0886971086

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици