новини от региона

FPL Fantasy Manager – ОЧАКВАЙТЕ СКОРО!

Български виртуален футболен мениджър

FPL Fantasy Manager е виртуален футболен мениджър отразяващ реалното представяне на състезатели в Първа Професионална Футболна Лига на България.

Всеки мениджър разполага с равен бюджет и селектира своя състав според своите предпочитания. Точков актив се трупа от показателите на твоите избраници в мачовете от Първа Професионална Лига на България.

Головете, асистенциите, по-малко допуснатите голове и чистите мрежи носят точки в играта. Използвай футболните си познания, усета си и стратегичекото си мислене, за да побеждаваш. Можеш да участваш в публичните лиги както и да създаваш частни, където да се състезаваш с твоите приятели, колеги, съотборници.

FPL Fantasy Manager насърчава гледаемостта на футбола и Българското първенство, дава възможност на участниците да приложат техните виждания за футболната игра в реално време и игрова обстановка, да селектират боеспособен състав, да следят представянето на любимите си отбори и играчи, да четат новини за българския футбол и да използват най-пълния и точен live score за ППФЛ.

Очаквай скоро приложението за Android и IOS, създай твоя отбор, стартирай твоята шеметна кариера на футболен мениджър според действителните събития в ППФЛ. Стани част от приключението изживявайки своята футболна емоция в реално време и бъди близо до любимиците си.

Очакват те много награди на любимия тим, на Националния отбор на България и още други футболни изненади. Докажи на всички, че разбираш от футбол и изживей мечтата си да бъдеш треньор.

Ела в отбора!

Сайт: https://fplfm.bg/

Абонирай се, за да разбереш кога стартираме: https://fplfm.bg/subscribe/  

Фейсбук: https://www.facebook.com/FPLFM/  


резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици