новини от региона

Капитанът Чалъков: Поздравявам целия отбор и им пожелавам добро класиране

Капитанът на националите ни по мини футбол Христо Чалъков сподели пред БАМФ визията си за предстоящото Европейско първенство в Бърно.

Националите вече заминаха за Бърно, Чехия, където в груповата фаза ще играят с Германия, Полша и Украйна.

"Чувстваме се много добре, запознахме се с момчетата, настроението е много добро и с нетърпение чакаме мачовете. Мнението ми е, че сме доста добри футболисти, едни от най-добрите в България и дано се представим достойно. Играли сме доста с тези момчета, и като противници, сега като отбор", заяви Чалъков, който за трети път играе на Европейско.

"С поляците злощастно паднахме, имаме да им връщаме. Гледахме няколко мача на германците, само Украйна са ни непознати. Това ми е трето Европейско първенство, за първи път вече със селектирани играчи от цяла България. Има разлика, едно е клубно ниво, друго е с най-добрите играчи в България, със селекционер. Преди не ни достигна опит, имахме и малшанс във второто ни участие. Конкретни цели не сме си поставяли. Ако излезем от групите, ще играем мач за мач. Пазим режим, за да съхраним сили. Поздравявам момчетата и им пожелавам едно добро представяне", каза още той. 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици