новини от региона

Христо Чалъков е ФУТБОЛИСТ НА ГОДИНАТА на Пловдив

Васил Гуджев спечели сърцата на феновете на ГФЛ

Снощи на скромна церемония, проведена и подпомогната от ресторант "НА РЕКАТА JUMP", ОАЗИС ГРАДСКА ФУТБОЛНА ЛИГА връчи приза "ФУТБОЛИСТ НА ГОДИНАТА" на Христо Чалъков (VIP Dent), който успя да събере най-много точки (188) и най-голяма подкрепа от капитаните на отборите, като цели 13 отбора го посочиха на първо място в подреждането си на техните предпочитания. Втори в класацията с 148 точки остана Васил Гуджев (КЦМ 2000 ГРУП), който бе награден с приза "ФУТБОЛИСТ НА ГОДИНАТА НА ФЕНОВЕТЕ НА ГФЛ", след като успя да спечели онлайн гласуването във facebook, което му донесе 30 точки, но за негово съжаление бе подкрепен от едва шест отбора, които видяха победител в негово лице. Трети отново остана футболист на КЦМ 2000 ГРУП, което само доказа класата на шампиона за 2016г. Димитър Байрев събра 113 точки, като той се оказа любимец на делегатите и съдиите на ГФЛ, които застанаха с вота си зад него, а също и на три от отборите. Четвърти финишира Емил Аргиров (Сини Орли) с 79 точки, а пети Николай Петров (VIP Dent) с 69т.

Първият приз "МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА", връчван от ГФЛ, ще краси витрината на Перо Цвет (AFC KARMES), след като в най-оспорваната надпревара, победата бе постигната благодарение на онлайн гласуването на facebook страницата на ГФЛ. Победителят постигна 15 точки, докато неговите подгласници Венко Андонов (VIP Dent) - 12 и Марин Бакалов (КЦМ 2000 ГРУП) - 11. Класацията се допълва от Тодор Тодоров (АПФК Пловдив)  с 8 гласа и Наско Георгиев (ИМХОТЕП) - 3 гласа.

Два приза бяха раздадени и за служебните лица. За първи път "СЪДИЯ НА ГОДИНАТА" спечели Тодор Малинов, като измести от върха двукратния победител Трендафил Думбалаков. "ДЕЛЕГАТ НА ГОДИНАТА" по един безапелационен начин стана Михаил Колев, събрал 23 гласа, точно колкото двамата си подгласници Георги Дундаров с 12 и Георги Георгиев - 11.

Вижте всички резултати от гласуването тук:

Футболист на годината - Вот на съдии и делегати

Мениджър на годината - Вот на съдии и делегати

Съдия на годината 

Делегат на годината 

Гледайте пълен запис на церемонията по награждаването, проведена в ресторант "НА РЕКАТА JUMP":

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици