новини от региона

ЯСНИ СА СЪПЕРНИЦИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ В ШАМПИОНСКА ЛИГА НА ЕВРОПА

ТУРНИРЪТ ЩЕ БЪДЕ В МАРИБОР ,ПОБЕДИТЕЛЯ ЩЕ СПЕЧЕЛИ НАГРАДА ОТ 10 000 ЛВ

Вчера в унгарския Сейкешфехервар - градът, където се провежда Европейското първенство по Минифутбол - беше изтеглен жребият за дебютното издание на Шампионската Лига по мини футбол, която ще се проведе в Марибор, Словения от 23-и до 25-и септември. В турнира участие ще вземат 68 отбора от 26 страни. Българските тимове са 8.
Отборът на Делтум Бургас попадна в група "В" заедно със Славия (Украйна), Болцинг (Германия) и Сиксте Первез Шодфонтен (Белгия).
В група "С" е Голд Инс София, а негови съперници са хърватския Кула, сръбския Шабац и австрийския Гостбау Виена.
На пръв поглед най-тежка изглежда групата на Сборная Благоевград. Отборът е в компанията на Луна Гато от Босна и Херцеговина, Ийгълс от Литва и Остравски Забържех от Чехия.
Хоуммакс София е в група "J" в компанията на силните отбори на АЕК Орадеа (Румъния) и Менежерис (Словения), а последният тим ще бъде шампиона на Турция, който все още не е ясен.
Пловдивският КЦМ-ОЦП беше изтеглен в група "L" заедно с АСА Лисичич от Хърватия, Амигос от Гърция и Транзманшафт Букурещ от Румъния.
Фрешмаркет София попадна в тежка група, където ще премери сили с босненския Зам, чешкия Вербедизайн и черногорския Дади Експорт.
Вторият тим от Бургас - Нефтохимик е в група с Прежганье от Словения, Титибойс от Испания и МАВ Спорт Тимишоара от Румъния.
КЦМ Пловдив е в група "Q" заедно със Сиксте Бойс (Белгия), Спорт фратърнити ъф дъ Катидрал (Черна гора) и Голдън Бойс Бакау (Румъния).  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици