новини от региона

Последен жребий за републиканските турнири на БАМФ - 26 МАЙ ОТ 15:00Ч

Може да проследите церемонията на живо в SPORTAL.BG

Утре, 26 май 2016г ще бъде изтеглен жребият за 1/4 финалите, последният елиминационен кръг, на републиканските турнири на БАМФ "ШАМПИОНСКА ЛИГА" и "ЛИГА БЪЛГАРИЯ". Церемонията ще се проведе от 15:00ч в студиото на спортния портал sportal.bg, който е медиен партньор на турнирите. Последните пресявки ще образува по 4 двойки, победителите от които ще играят на FINAL FOUR, който и тази година ще се проведе на СОК "Камчия" от 1 до 3 юли 2016г.

Един от отборите в жребият утре ще стане ясен тази вечер, от тези в урната на ШАМПИОНСКА ЛИГА. След 2:2 снощи, тази вечер КЦМ-ОЦП (Пловдив) и FreshMarket (София) ще изиграят срещата реванш, победителят от която, ще бъде една от осемте топки в урната. Останалите седем отбора са: Hewlett Packard Enterprise  (София), КЦМ-ООП (Пкловдив), FULLMAX (Варна), GOLD INS (София), БНТ (София), МФК Нефтохимик (Бургас) и СБОРНАЯ (Благоевград). По регламент този кръг няма да има никакво дирижиране. Това означава, че всички отбори са в една урна и ще може да се пада всеки срещу всеки. 

Не толкова ясно е положението в ЛИГА БЪЛГАРИЯ. Там три отбора са спечелили 1/8 финалните си срещи, а останалите 5 двубоя предстои да изиграят мачовете си. Тези двойки ще бъдат представени в урните като двойки, а само отборите на Zona C ООД  (Благоевград), КЦМ-ОЦП (Пловдив) и ФК Вадиас (София) ще видят имената си на отделни листчета. Ето и двойките: PMP Брилянтин - ФК Събрани по спирките, Бодигард - SPS-КОМИЦИТЕ, КАМИТЕ - Актив комерс, ФРЕШ Свети Влас - КУРШУМИТЕ и ДЕЛТУМ - ФК Елин Пелин. И тук жребият ще постави всички отбори в една урна и няма да има никакви ограничения - пада се всеки със всеки.

По програма мачовете в ШАМПИОНСКА ЛИГА ще се изиграят на 5 юни - първи срещи и 19 юни - мач реванш. В ЛИГА БЪЛГАРИЯ мачовете ще се изиграят на 12 юни 2016г.

Може да проследите церемонията по жребият на живо в sportal.bg

 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици